ckwadrat 06.07.2003 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Fakt. Tyle się tam u Was na działce osób kłębiło, zupełnie jak na manewrach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 07.07.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 hej cqwadrat, przykro mi z powodu tych sk.... co to dla paru złotych buszują po działkach. ale cieszę się, że ruszacie powodzenia M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 07.07.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 ckwadrat - jaka dachówka dokładnie?RUPP RUBIN kasztan?RUPP SYRIUSZ kasztan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.07.2003 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Alexsoft - witaj w grupie. Gdzie się dokładnie budujesz? Wybraliśmy dachówkę Rupp Sirius czerwień miedziana angobowana. Ma śliczny, stonowany odcień czerwieni, nie za jasny-ceglasty (jak np. Sirius czerwień ceglasta) i nie za ciemny (jak np. porównywalne kolory dachówki Wiekora), nie mówiąc juz o niektórych kolorach buraczkowych, czy krwisto-czerwonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 07.07.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Jestem sąsiadem maco (150m przez las) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 07.07.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Ckwadrat gratulacje , u mnie właśnie kładą blachodachówkę i możliwe, że do końca tygodnia zrobią częś wylewek , zamawiam też okna no a później zobaczymy , bo muszę wesprzeć się kredytempodrawiam opal i pociechę .Bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Dzięki za pozdrowienia Jakie okna zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.07.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Jakie mile ozywienie w grupie kampinoskiej, to chyba po tych ostatnich deszczach ( chyba mozna juz wchodzic do puszczy ) I pojawiaja sie nowe osoby, witaj alexsoft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.07.2003 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Bacha - też gratuluję. Rozumiem, że jak zamawiasz okna to już "polecisz" w tym sezonie do końca? Alexsoft - jeśli jesteś sąsiadem Maco, to i naszym - dolicz jeszcze 200 m przez bagna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.07.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Opal i Ckwadrat - fajnie, ze ruszacie dalej, to, co kiedy przeprowadzka? w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.07.2003 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Mbz - wszystko zależy od prundu i wody. Jeśli zdążymy podciągnąć wodociąg do września a ZE nie spóźni się z prądem (ma termin na wrzesień) to być może uda się zamieszkać w tym roku. Ale wydaje mi się, że na przeprowadzkę bardziej realna jest raczej Wielkanoc niż Boze Narodzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 07.07.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 ckwadrat - kto wam robi wode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.07.2003 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Alexsoft - wodę chcieliśmy robić sobie sami ze studni. Niestety odwierty na 24 m i 40 m nie dały pozytywnych rezultatów. Pozostało zatem zebrać się w kilku sąsiadów i pociągnąć ok. 200 m wodociągu. Jesteśmy właśnie na etapie szukania projektanta i wykonawcy. Z gminy mamy już warunki techniczne, które pozwalają na rozpoczęcie prac projektowych. Jeśli Cię to interesuje to po znalezieniu ww. przekażę Ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.07.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Ckwadrat, Opal, w takim razie zycze szybkiego podlaczania Zdaje sie, ze wczoraj przejezdzajac z Mariewa do Borzecina, zauwazylam wreszcie Wasz dom, calkiem pokaznie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.07.2003 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Mbz - dziekuję za dobre słowo o domku , mimo że to całkowita, otwarta i zabita dechami surowizna. Mam nadzieję, że pod dachówką to dopiero nabierze uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.07.2003 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 A jak z domkami reszty skrzatów? Wróble ćwierkają, że niedługo zacznie się budowa macówki . MarcinM, Mbz, alexsoft - zaczynacie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 07.07.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Opal jak fajnie, że wreszcie możecie ruszyć dalej. Zamawiam okna plastikowe VEKA TOPLINE - wyniosą mnie około 5000 PLN . Chciałabym zamieszkać jeszcze w tym roku ale zobaczę co z kredytem , no i na ile mi starczy nerwów , właśnie zadzwoniłam do ekipy i panowie są zawiani mam ochotę rozkurzyć to towarzystwo na 4 wiatry ( czy nie można do cholery napić sie w sobotę i nieedzielę ???????? inaczej działa czy jak ???/), żółć walczy właśnie z rozsądkiem, bo mam dach pokryty do połowy , to dobrze by było skończyć, no i jutro miałam zaczynać wylewki. pojade wieczorem i pewnie wszystko rozegra się na miejscu , bo przez telefon zrąbałam ich sążniście, rzuciłam słuchawka w najlepszym dramatycznym stylu i poszłam napić sie kropelek od " nerw"uffffff.Ale po za tym to jest ok, dom cieszy mnie niesamowicie wraz z niedoróbkami , których niestety nie udało mi się uniknąć.Bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 07.07.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 ja mam zamiar zrobic stan surowy otwarty w tym roku - mam juz prawomocne pozwolenie i teraz koncze negocjacje z wykonawca..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 08.07.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 opal, ckwadrat nareszcie miła niespodzianka - ruszyło się na Waszej budowie to kiedy będzie można podziwiać nowy dach? .... a przy okazji inaugurację budowy maco witamy nowego forumowicza kampinoskiego a moja trawka rośmie - to chyba pierwsze wakacje kiedy cieszę się z deszczu pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.07.2003 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Hej dolores! Nowy dach będzie pewnie można podziwiać za jakie 2 tygodnie. Dekarze zaczynają robotę jutro. Zazdroszczę zielonej trawki, bez złych skojarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts