KrzysiekSw 11.07.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Cześć! Od przyszłego tygodnia ruszam z załatwianiem papierologii. Buduję się (a właściwie zamierzam) w Starych Babicach. Mam nadzieję na dłużej zagościć w Waszej grupie Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.07.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Słuchajcie, zabijcie mnie albo zbijcie po gołej pupie... ! Kajam się na kolanach bo miałem mylne przeczucie, że wszystkie kampinowskie skrzaty odwiedzają grupę warszawską ! A to chyba nie jest prwadą... Więc spieszę donieść, że w tę sobotę (jutro) organizujmemy grila. Właściwie trudno mówić o organizacji, będzie grill, trochę zabaw dla dzieci, hamak i ubikacja w garażu... Zapraszamy koniecznie na około 12:00. Proszę dać znać jak i komu wysłać namiary jak dojechać.... ZAPRASZAMY To właśnie ponieką jest świętowanie odebrania pozwolenia na budowę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.07.2003 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 KrzysiekSw - witaj w naszej małej grupce. Widziałem Twój projekt. Bardzo ładny i funkcjonalny - podobny do mojego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.07.2003 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Hm, po tych szalenstwach u Maca to widze, ze sie skrzaty lekko opuscily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 17.07.2003 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Skrzaty, jak to skrzaty, pochowały się przed upałem w leśne ostępy. Ale Warszawka to już chyba cała odjechała do Dębek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 19.07.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Chwileczkę tylko mnie nie było (awaria kompa) no i proszę jakaś impreza a ja o niej nic nie wiedziałam Z tego co zdążyłam doczytać to zabawa była przednia. A u mnie tez dobre wieści. W końcu zdecydowalam sie na ekipę do ocieplania. Luuudzie jacy oni tani i jeszcze na dodatek z polecenia z pozytywnymi opiniami. Jeżeli się sprawdzą to slużę namiarami. Szczerze mówiąc ta ich taniość zapaliła mi czerwone światełka ostrzegawcze i trochę się boję, że to jacyś "pseudo-fachowcy". jeśliby tak było, to niech się strzegą, bo jestem uzbrojona w wiedzę z forum a na dodatek mieszkam na budowie to ich dopilnuję Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.07.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 melationina - ile płacisz swoim fachowcom za robociznę? Sama jestem na etapie poszukiwań i te ceny mnie przerażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.07.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 No to sie wam pochwale, ze u mnie dzisiaj postawili baraczek drewniany, wreszcie bedzie mozna schowac rozne przyrzady ( i nie wozic ich ciagle ze soba ) i schowac sie przed deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.07.2003 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 mbz,taki baraczek to SUPER rzecz !Nie trzeba już wozić tych wszystkich bambetli... A powiedzcie, czy w weekend padało w okolicach Wiktorowa, Babic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2003 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Maco - w sobotę była piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 22.07.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Czy ktos z Was wie gdzie dokladnie jest planowany ropociag miedzy Wiktorowem a Mariewem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.07.2003 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Nowy ropociąg ?Eeeeee, to chyba jakaś pomyłka... ? Może chodzi o istniejący ropociąg, który przebiega przez Wiktorów i granice Mariewa... ? Jeden odcinek jego przebiega pomiędzy moją a działką ckwadrat (do zobaczenia na mapie...) A może chodzi o gazociąg ?Ten nowy co to ma dostarczyć gaz do Wiktorowa i może Mariewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 22.07.2003 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Maluszek, powiedzieli 20 zł za m2 ale wiesz takie wyceny to są do niczego. Oni za m2 mogą Ci na prawdę niemal dowolną sumę powiedziec bo w trakcie roboty okarze się że: parapety to oddzielnie liczymy, podbitka trochę drożej, dodatkowo trzeba rynny obsadzić a jedni liczą z oknami a inni bez okien i w ogóle to był strasznie skomplikowana robota Np mialam 2 ekipy obydwie powiedzialy 23 zł za metr 2 a w sumie u jednych wyszło 8 000 a u drugich 12 000 ot i arytmetyka ceny te same więc co dom mi urosł? A czasami to słyszałam i 30 zł za m2 Pozdrówka Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 22.07.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Nie -> to ten - na planie w gminie byl opisany jako "planowany" a nie bylo zaznaczone dokladnie gdzie..... Jesli zas o gaz chodzi to gazownia jeszcze nie podjela decyzji o ciagnieciu gazu od p. Guzowatego (z jego posiadlosci w Mariewie). Poniewaz p. Guzowaty polozyl rure srednicy 40mm do gazu (pewnie takie dostal warunki od gazowni) do swojej posiadlosci wg obliczen gazowni "mocy" gazu wystarczy max. do ok. sklepu spozywczego w Wiktorowie. Na razie jestem w kontakcie z osoba odpowiedzialna za gaz w naszym rejonie ale jak na razie panuje "wakacyjny" paraliz decyzyjny. Tj. nikt nic nie wie i nie wie kiedy bedzie wiedzial..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Melatonina - dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.07.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 alexsoft, No to nie masz się czego obawiać jeśli chodzi o ten ropociąg ! No chyba, że chciałeś się podłączyć... to niestety trochę długi podkop wyjdzie... A gaz nas w sumie nie rusza, bo nie planujemy korzystać. Ale to ciekawa sprawa z tą rurą do Gudzowatego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 24.07.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Witam Drogich Forumowiczów Przyglądam się Grupie kampinoskiej gdyż jesteśmy z żoną na etapie poszukiwania działki w tym właśnie rejonie. Obesrwuję uważnie być może moich przyszłych sąsiadów Umawiam się obecnie i jeżdzę po okolicy. Jak Wam się tam buduję i mieszka? Do napisania i może spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 24.07.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Ja jeszcze ani nie mieszkam ani nie buduję ale bywam w Wiktorowie i BAAAAARDZO sobie chwalę !Na tyle daleko od W-wy, że już nie "czuć miasta", na tyle blisko, że w 30 minut jest się w kinie, teatrze czy dużym centrum handlowym.Jeżdżą automusy miejskie (7..) ale nie ma kolei co jest plusem bo jest mniejsze złodziejstwo... Bliskość Kampinosu to świerze powietrze, oddech i cisza. Tę ciszę to tylko czasem przerywają samoloty, które zależnie od wiatrów latają nad Kampinosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 24.07.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Dziękuje za odpowiedz. Mieszkamy na Starych-Bielanach więc prawie nie w Warszawie Żona pracuje w Laskach więc Kampinos znamy. Rozglądam się za jakąś działką (ze względu na ceny) w okolicach Leszna. Jakie tam są ceny za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 24.07.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Witaj, koło Leszna, nazywa się ta piękna okolica Marianów. Czytając wiadomości mam wrażenie, że jestem w domu, bo gdzie jak gdzie, ale w Koczargach, Wiktorowie , Mariewie, Lesznie itd to ja się za działkami najeździłe m MarcinieM czy moge poprosić na priv [email protected] . Maile do Ciebie są odrzucane niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts