mbz 02.10.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 KrzysiekSw - ciesze sie bardzo dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.10.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Pochwalcie się tym geodetą. Jeśli nie publicznie to chociaż na priva. Ile bierze za narożnik ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 06.10.2003 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Maco, wysłałem Ci namiary na geodetę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 06.10.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 To ja też poproszę o tego geodetę i cenę narożnika. Dzięki. Joasia.P.S. To co z tym spotkaniem Pod Świerkiem? A na targi łazienek i kuchni jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 06.10.2003 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Krzysiek,dzięki. Dostałem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 07.10.2003 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Joasia, Tobie też wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 07.10.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Cześć!!! Witam po urlopie i po przeprowadzce Rewelacja Wczoraj, już na spokojnie po obiadku poszliśmy na spacer do Puszczy. Cisza, spokój, słonko świeci i tylko wiatr szumi A potem grzane winko... tylko kominek musimy jeszcze kupić Na targi łazienkowe nie wybieramy się, bo musimy złapać trochę oddechu, sakiewka musi się napełnić, by robic górę i drugą łazienkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Jestem na czacie.Maniequ-gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 09.10.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witajcie! To może jeszcze jedna przymiarka do spotkania: następny tydzień. Dzień: 18 października (sobota)Godzina: ok. 17-tejMiejsce: Pod Świerkiem (Latchorzew) Co wy na to? Na przyszły tydzień chyba nie macie jeszcze planów. co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 14.10.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Hej, A co się stało? Skończyło się lato i wszyscy poszli spać??? Jak niedźwiadki??? My niestety na tę sobotę mamy już plany, ale może następnym razem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.10.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 No wlasnie, tez mialam zamiar odgrzebac z zakamarkow forum nasza grupe Pozdrawiam wszystkich goraco i do zobaczenia chyba nastepnym razem, bo teraz niestety nie dam rady (goscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 16.10.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 To co, jest to spotkanie Pod Świerkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 16.10.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 My z żoną będziemy na 95% (te 5% niepewności to syn, który jest jeszcze trochę przeziębiony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.10.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 My z powodu choróbska dzieci niestety tym razem nie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 18.10.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Czołem!!! Dzień: 18 października (sobota) Godzina: ok. 17-tej Miejsce: Pod Świerkiem (Latchorzew) Niniejszym chciałbym poinformować nieobecnych, iż spotkanie odbyło się (z 15-to minutowym opóźnieniem). Omówiono wszystkie najistotniejsze z punktu widzenia Państwa zagadnienia, a w szczególności: * kwestię ożywienia gospodarki, a szczególnie sektora budownictwa jednorodzinnego; * metody aktywnego zwalczania bezrobocia w tymże sektorze; * negatywny wpływ polskiego browarnictwa na bezpieczeństwo na polskich drogach; * funkcjonowanie samorządów lokalnych; * wpływ zbliżającego się członkostwa w Unii Europejskiej na podwarszawski rynek nieruchomości. Przeprowadzono również inspekcję dwóch, losowo wybranych, wzorowo prowadzonych inwestycji na terenie Gminy Babice Stare. Na zakończenie wśród uczestników rozlosowano dwa jednoosobowe zaproszenia do Wydziały Architektury Urzędu Gminy Stare Babice połączone z prawem do bezpłatnego wykonania kserokopii mapy zasadniczej w skali 1:1000. Z uwagi na ogromne zainteresowanie, wszystkich chętnych na kolejne spotkania prosimy o zgłaszanie się drogą elektroniczną z co najmniej dwumiesięcznym wyprzedzeniem. Liczba miejsc ograniczona (wyobraźnią)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 20.10.2003 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Nic dodać, nic ująć - mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.10.2003 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Na pewno będzie lepiej. Wypadło akurat na końcówkę sezonu. Ja nie mogłem się niestety wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 22.10.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Pragne podzielić się miłą informacją. Kupiłem działke. Oczywiście kampinoskie okolice. Sowia Wola. Za sąsiadów przez płot mam szanownych Świerszczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.10.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 23.10.2003 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Wiem, że w Gminie ST. Babice działa ponoć kilka przydomowych przepompowni ścieków. Czy ktoś ma z czymś takim do czynienia, albo zna kogoś kto ma coś takiego?Niestety będę chyba zmuszony dać to u siebie.Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts