melatonina 23.10.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 O, troszke mnie nie było a tu nowe twarze jak miło. Nikogo z Łomianek? Ocieplanio-tynkowanie mojego domu chyli się szczęśliwie ku końcowi. Majster strasznie guzdrze się z wykończeniem. Płytki na cokołach to już z miesiąc układa, ale cały czas sobie powtarzam, że tani jest. To ostatnio moja ulubiona mantra. Może w przyszłym tygodniu skończy? Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.10.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 to tylko, abysmy nie spadli na dryga strone pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 03.11.2003 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Coś nikt się ostatnio nie odzywa...... Zrobiłem ostatnio przyłącze wodociągowe, jeśli ktoś potrzebuje, mogę polecić taniego, solidnego wykonawcę (woda 40zł/mb + VAT). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.11.2003 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 No właśnie. Co się dzieje? Sezon chyba już definitywnie zakończony a wszyscy zapadli się jak pod ziemię... Fakt, że grząsko wczoraj było ale nie aż tak. Z pozytywnych faktów muszę odnotować założenie w ostanich dniach ok. kilometrowej długości oświetlenia na ul. Warszawskiej między Wojcieszynem a Borzęcinem. Tym samym przestał istnieć ostatni ciemny odcinek na trasie od rogatek Warszawy do Zaborowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.11.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Ja szukam projektu domu który stanie w Sowiej Woli Wreszcie ma gdzie stanąc ale jeszcze nie wiem jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka 04.11.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Witam Grupę Kampinoską właśnie rozglądamy się za działką w okolicach KPN więc mam nadzieję, że będę tu stałym gościem (net mam tylko w pracy a to niestety trochę ogranicza). Na razie rozpatrujemy działki w okolicach Marianowa, no i Wyględy- ale dzięki Wam pojawił się pojawił się dylemat - obie działki sprzedaje p.Gieleta ... - - - - - - Maco napisał: Polecam pana . Na pewno jest solidny (oznaczał mi narożniki działki, robił mapy do celów projektowych i wytyczał fundamenty domu). Mam nadzieje iż lepszy (uczciwszy) z niego geodeta niż sprzedawca gruntów. Mnie niestety próbował naciągnąć - - - - - - i nie była to odosobniona opinia ... Czy możecie mi przybliżyć co nie zagrało i w jaki sposób chciał Was naciągnąć ? Muszę Wam się przyznać, że kupno działki dla nas (ja + mąż) to makabra jako typowe wytwory blokowisk gubimy się w gąszczu rzeczy na które trzeba zwrócić uwagę ... Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.11.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Kajka, witaj w grupie kampinoskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka 04.11.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Cześć mbz tak sobie właśnie czytam i czytam i widzę, że jest tu naprawdę sympatycznie i familiarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.11.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Witaj Kajka Przebrnołem poszukiwanie działek w okolicach KPN. Na początku byłem zdecydowany na działki w okolicach Zaborowa, Leszna. Ale to co widziałem nie nadawało się do kupienia będąc przy zdrowych zmysłach. 1. cena - założyłem budżet nieprzekraczalny i od razu pewne rejony (Stare Babice do Borzęcina) odeszły w niebyt 2. media - również budżet - i działki z mediami w odległości większej niż 100-150 m poszły precz 3. sąsiedztwo - byłem naprawde mało wymagający, ale sąsiedztwo np. warsztatu naprawy tirów albo stacji paliw za płotem na terenie SKR (to Wyględy) całkowicie mnie zniechęcały. Dalsze działki które spełniły wymagania stanowiły miłą do wyboru liczbę 0 Pewne działki w Marianowie w ilości 3 pozostałych (lub sprzedawanych przez Wigro) nie mają szans na media w ludzkiej cenie. Inne od tambylców są np. za stodołą i do mediów mają po 150m z pewnymi wątpliwościami co szybkiego podłączenia prądu. Marianów zaczoł się strasznie cenić. Nawet za pole za przysłowiową stodółką trzeba dać min. 65-75 tyś. A gdzie znalazłem piękne miejsca? Północna część KPN Gmina Czosnów wieś Sowia Wola. Polecam te rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 04.11.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 I kto Cię do tego namówił???? Pozdrawiam i witam po chorobie. Mrozy w paźnierniku to nie jest to, co tygrysy lubią najbardziej. Ale za to posiedziałam sobie tydzień na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.11.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 No ba wiadomo - przeca już pisałem. Świerszczy to sprawka powiada Saczek sąsiad Ich przezpłotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Witaj Kajko, myślę,że trudno Ci będzie uzyskać informacje o które pytasz.Nikt się raczej nie podejmie opisać takich problemów na forum publicznym. Myślę jednak,że nie masz się co obawiać oszustwa.Bez przesady. Działkę zawsze się sprawdza przed zakupem.Wypytaj dokłanie o media-na jakim są etapie (wiem,że pan G. założył komitet co do prądu więc sprawdź w ZE jakie są szanse na prąd w podanym terminie) I jeśli cena Ci odpowiada,to....nie ma sie czego bać. Chyba wiem,które to działki w Wyględach. Pozdrawiam Gdzie ten Marianów? Znam Mariew,ale Marianowa nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.11.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Marianów - za Lesznem w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Znaczy się pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka 04.11.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 opal zdaję sobie sprawę, że publiczne forum nie jest od dzielenia się pewnymi sprawami, ale mail, czy prywatna wiadomość to już zupełnie co innego ... Cena mam nadzieję jest choć trochę negocjowalna (niech się Małżon stara ) bo jakoś w totka ni możemy wygrać Tak jak pisałam, na razie to wszystko to dla mnie kosmos i jestem pod wrażeniem wiedzy jaką tu prezentujecie, choć jak na pierwszy raz jest ona przytłaczająca i onieśmielająca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 05.11.2003 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 KrzysiekSw, podaj, proszę, na priva namiary na wykonawcę wodociągu. Dziękuję bardzo. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 05.11.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Grzegorz, na razie nawet płota pomiędzy nami jeszcze nie ma jedynie marna podmurówka i słupki Ale mam nadzieję, że do końca listopada zakończymy kwestię ogrodzenia działki... Buduj się szybko, wiesz jak pięknie na wsi Rano wstajesz i aż chce się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.11.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Swierszcz, podzielam twoja opinie, wieczorem tez jest cudnie, kiedy tak sie wszystko powoli wycisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 05.11.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Gorzej jak wsiowe burki szczekają i Twój własny chce być głośniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.11.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 to i tak lepsze od halasu samochodow, sasiadow zza sciany itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts