MarcinM 23.12.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Witajcie, chyba ze 3 miesiące mnie tu nie było, ale wir pracy wciągnął na tyle, że czas do Świąt zleciał mi nie wiadomo kiedy. Pozdrawiam ciepło i świątecznie tych wszystkich, z którymi miałem okazję pokonwersować i z którymi tę okazję miał będę Pilnie śledzę informacje o spotkaniu grupy, bo na targach (kiedy to było) nie udało mi się zjawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Wesołych Świąt droga grupo!Już niedługo będziemy je spędzać na kuligach szalejąc po puszczy. Grzegorzu-gratuluję córeczki (ale ci fajnie,taki pachnący niemowlak pod choinką,mniam)!Zdrowia dla małej i jej mamy. Marcinie-informacja o spotkaniu w grupie warszawskiej. Zapraszamy wszystkich 27 grudnia tego roku o godz.13 do Gospody Kampinówki w Izabelinie k/Dyrekcji KPN ul.Tetmajera Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 28.12.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 i ja tam bylam, i kawke pilam bardzo sie ciesze, ze moglam Was poznac szkoda tylko, ze moja Marianka-Marsjanka wciaz chora ale moze nastepnym razem tam sobie pobryka - bo miejscowka jest swietna pzdr wszystkie skrzaty kampinowskie (i nie tylko) Marsjanka - Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.01.2004 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Było jak zwykle bardzo fajnie, nawet zdążyliśmy się jeszcze załapać na ostatki ciepła tej zimy. Teraz to już tylko został nam kulig i ognicho żeby ogrzać zmarznięte poliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.01.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Żałować tylko mogę ,że nie byłem , ale następnym razem postaram się . Na koniec roku zawsze jet dużo pracy, musiłem wykorzystać passę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.01.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Witam grupe kampinoska w nowym roku, wszystkiego dobrego Szkoda, ze nie moglam was poznac osobiscie na spotkanku , moze nastepny raz juz niedlugo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.01.2004 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 No właśnie, gdzie i kiedy? Ktoś wspominał o kuligu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 11.01.2004 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Ja już dzisiaj zrobiłem trening przez kuligiem. To znaczy na piechotę z synkiem na sankach, ale klimat ten sam . Parę kilometrów na przełaj, od jednostki wojskowej w Mariewie do Wiktorowa. Było pięknie. Polecam. Kampinos zimą to dopiero atrakcja. Nie ma żadnego latającego paskudztwa. Cisza, spokój, tylko las i śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.01.2004 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Coś mało budująca ta nasza grupa ostatnio.. Zamarzły łącza, czy co. A tak a propos to może ktoś wie, jakie są w naszych leśnych ostępach szanse na stałe łącze internetowe. Czy jest możliwość założenia Neostrady, czy np. tylko SDI. A może jest jakaś radiówka np. Tele2? Czy zostaje tylko modem i pakiety? Ktoś ma już jakieś doświadczenia w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.01.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Rzeczywiscie cos maly ruch na grupie - moze sen zimowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.01.2004 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Żeby nas tylko póżniej nie zmożyło wiosenne zmęczenie. A i sen nocy letniej w niedalekiej perspektywnie. NIe mówiąc o jesiennej depresze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.01.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Hi, hi, hi niezla wizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 14.01.2004 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Vision in blue . I nikogo to nie rusza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 14.01.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 No i chyba po szansach na kulig. Zrobiło się przyjemnie ciepło. Więc może grzaniec w terenie? Tylko czy po błocku da się przejechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.01.2004 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Warszawska od Lazurowej przejezdna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 14.01.2004 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Wkoło tyle wody, że może nie od parady byłaby jakaś łódeczka. Bols na przykład . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.01.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Mój sąsiad przez ulicę ma Sferię. Trochę nieoficjalnie (normalnie nie instalują bo nie ma gwarancji pokrycia) ale mu działa. Jeszcze nie rozmawiałem z nim jaki i czy wogóle ma dostęp do internetu ale pogadam... Oficjalnie mają zasięg w Ożarowie więc niezbyt daleko... Może by tak grupowo zapowiedzieć, że się podłączy to może trochę podkręcą anteny i będzie gwarantowany zasięg ? A drugi pomysł to zbudowanie sieci Forumowiczów na urządzeniach WiFiMoże by się tak dało od domu do domu do jakiegoś stałego łącza... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 14.01.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 No tak ale zasięg wifi to kilkaset metrów. A poza tym kabel niezbędny u kogoś w środku. U was i tak fajnie bo sporo domów. Zamiast kabla możliwa jest nawet satelita jeśli chętnych sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 14.01.2004 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 A to się zdziwicie. WiFi może mieć zasięg i klkunastu km, tylko potrzebna jest antena kierunkowa. A specjalna dookólna łapie chyba nawet swobodnie 2-3 km. Więc spięcie grupy sąsiedzkiej nie powinno stanowić problemu. I co za wygoda - można chodzić z notebookiem, czy plamtopem po lesie i być online. Oczywiście nadal jest potrzebny ktoś na stałym łączu, które byłoby współdzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 14.01.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Polpak zdałby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts