mbz 18.02.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Możesz zapytać u Dziadka w Zaborowie, Adpolu w Zielonkach (koło delikatesów "Warus") lub Kim Pro Art w Starych Babicach. To chyba wszystkie firmy stolarki okienno-drzwiowej, jakie są w naszych okolicach. ja tylko w kwestii formalnej - Kimar Pro Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 19.02.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Hej, powitam najpierw arcious i Magda9976. Ach... Sochaczew, dobrze znam to miasteczko Zaczynam spotkania w sprawie zmian do projektu (mamy go już skubanego Zaczynam rozmawiac też z potencjalnymi wykonawcami, ale powiem szczerze, że to droga przez mękę. Dwie ekipy polecane przez CKwadrata i JMacieja mają zajęcie w tym roku, z czego wnioskuję, że są naprawdę dobrzy. A może ktoś jeszcze jest zadowolony z murarzy? Albo zna dobrą ekipę. Tylko proszę anonimów i osoby z 3 postami o wujku - złotej rączce o nie przesyłanie podpowiedzi cieszy mnie ta obwodnica, poza tym będą grzebać przy Górczewskiej, więc może za czas jakiś (choć w międzyczasie będzie ból) będzie można do Wwy dojechać jak biały człowiek ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.02.2004 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Z przykrością muszę stwierdzić, że nasza Grupa niestety nie dopisała na spotkaniu w Muratorze. Stawili się tylko dwaj ojcowie założyciele i jedna matka . Jak na chyba ponad 100 osób, które przyjechały z najodleglejszych zakątków Polski (choćby Szczecin był mocno reprezentowany) a nawet z zagranicy (był Kaka spod Wilna!) to bardzo kiepski wynik. Co Wy, pustelnie w tej Puszczy sobie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolf 23.02.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 witam grupę Kampinowską i zwracam się z prośbą do Szanownego Gremium Kampinowskiego o przyjęcie mnie w skład grupy. Już mieszkam w Czezcotkach, ale jak wiadomo we własnym domu zawsze jest coś do zrobienia pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 23.02.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 witajcie, nie reprezentowałem, ponieważ info o spotkaniu na forum (był oddzielny temat) było zablokowane. Nie wiem czemu, ale taka informacja figurowała w spisie tematów. Więc dałem sobie spokój myśląc, że zostało odwołane... pozdrawiam M PS Pozwolę sobie na mało odkrywczą informację, że nazwa puszczy pochodzi od nazwy Kampinos, nie Kampinows Pozdrawiam Karolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Z przykrością muszę stwierdzić, że nasza Grupa niestety nie dopisała na spotkaniu w Muratorze. Stawili się tylko dwaj ojcowie założyciele i jedna matka . Jak na chyba ponad 100 osób, które przyjechały z najodleglejszych zakątków Polski (choćby Szczecin był mocno reprezentowany) a nawet z zagranicy (był Kaka spod Wilna!) to bardzo kiepski wynik. Co Wy, pustelnie w tej Puszczy sobie budujecie? O, przepraszam bardzo, ja bylam , tylko wyszlam wczesniej, zanim ojcowie i matka zalozyciele przyszli, i znow nie mialam okazji was poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Niniejszym..... tego..... i w ogóle..... składam wniosek o przyjęcie mnie na członka-korespondenta szacownej Grupy Kampinoskiej. Bardzo się cieszę że mogłem poznać obecnych Mbz-tkę, Opalkę i Ckwadrata A jakby co to mogę przyciągnąć do was więcej głów z innych zakątków Polski Pozdrówka z Krakówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witaj kgadzinko i mnie było miło. Czuj się członkiem honorowym naszej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 i mnie było miło Was poznać Opalku - jesteś największym moim zaskoczeniem na spotkaniu .....całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Bardzo się cieszę że mogłem poznać obecnych Mbz-tkę, Opalkę i Ckwadrata A jakby co to mogę przyciągnąć do was więcej głów z innych zakątków Polski Pozdrówka z Krakówka! Bardzo miło i mnie też było Was wszystkich poznać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Mnie też było miło Was poznać, szczególnie Opalkę... Opalko na następnym omówimy wszystkie zaległe tematy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 I mnie było miło Was poznać. I tylko żal,że tak mało czasu na pogadanie. Ale co tam,przyjemności trzeba dozować. ps.Bosze,to jak Wy sobie mnie wyobrażaliście? Że jako faceta to się domyślam,ale co jeszcze? Witaj Karolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 opal - no, nie, tak żle nie było choć wiem że tak czasem bywało ....tylko nie wiedzieć czemu myslałam że masz dłuuuuuugie włosy i nie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Znaczy miałam być blondynką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Znaczy miałam być blondynką? no tak...ale wcale nie ze względu na Twoje wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A na co-przyznaj się-nie wywiniesz mi się teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A na co-przyznaj się-nie wywiniesz mi się teraz. no dobra dobra tak mi się jakoś dziwnie kojarzyło że Ty byłaś na spotkaniu takim pierwszym forumowym dawno temu w Redakcji.....kiedyś w muratorze było zdjęcie.....i pod zdjęciem były podpisy, ale nie konkretne.....no i tak sobie wtedy wymyśliłam że to chyba Ty ale teraz to już zwątpiłam .....czy Ty byłaś w ogóle na tym spotkaniu?? i z kim w takim razie Cię pomyliłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Na spotkaniu tak.Na zdjęciu nie. Mogłaś mnie pomylić z Alicjanką lub Bułeczką. (chyba,z tego,co pamiętam) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Na spotkaniu tak.Na zdjęciu nie. Mogłaś mnie pomylić z Alicjanką lub Bułeczką. (chyba,z tego,co pamiętam) Pozdrawiam aaa, i wszystko jasne Alicjankę pamiętam z artykułu o niej....więc to Bułeczka pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam leśnych ludzi C2 co się dziwisz, w puszczy snieg leży dłużej i bidaki nie mogły się wydostać ;P Nie mieliście wrażenia jak byście byli na własnym weselu ? Tam też nie mogłem poswięcic wszystkim tyle czasu ile bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts