Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

ckwadrat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej,

powitam najpierw arcious i Magda9976. Ach... Sochaczew, dobrze znam to miasteczko :)

Zaczynam spotkania w sprawie zmian do projektu (mamy go już skubanego :) Zaczynam rozmawiac też z potencjalnymi wykonawcami, ale powiem szczerze, że to droga przez mękę. Dwie ekipy polecane przez CKwadrata i JMacieja mają zajęcie w tym roku, z czego wnioskuję, że są naprawdę dobrzy. :)

A może ktoś jeszcze jest zadowolony z murarzy? Albo zna dobrą ekipę.

Tylko proszę anonimów i osoby z 3 postami o wujku - złotej rączce o nie przesyłanie podpowiedzi :wink:

cieszy mnie ta obwodnica, poza tym będą grzebać przy Górczewskiej, więc może za czas jakiś (choć w międzyczasie będzie ból) będzie można do Wwy dojechać jak biały człowiek ...

pozdrawiam

Z przykrością muszę stwierdzić, że nasza Grupa niestety nie dopisała na spotkaniu w Muratorze. Stawili się tylko dwaj ojcowie założyciele i jedna matka :wink:. Jak na chyba ponad 100 osób, które przyjechały z najodleglejszych zakątków Polski (choćby Szczecin był mocno reprezentowany) a nawet z zagranicy (był Kaka spod Wilna!) to bardzo kiepski wynik. Co Wy, pustelnie w tej Puszczy sobie budujecie? :roll:

witajcie,

nie reprezentowałem, ponieważ info o spotkaniu na forum (był oddzielny temat) było zablokowane. Nie wiem czemu, ale taka informacja figurowała w spisie tematów.

Więc dałem sobie spokój myśląc, że zostało odwołane... :(

pozdrawiam

M

PS Pozwolę sobie na mało odkrywczą informację, że nazwa puszczy pochodzi od nazwy Kampinos, nie Kampinows :D

Pozdrawiam Karolf

Z przykrością muszę stwierdzić, że nasza Grupa niestety nie dopisała na spotkaniu w Muratorze. Stawili się tylko dwaj ojcowie założyciele i jedna matka :wink:. Jak na chyba ponad 100 osób, które przyjechały z najodleglejszych zakątków Polski (choćby Szczecin był mocno reprezentowany) a nawet z zagranicy (był Kaka spod Wilna!) to bardzo kiepski wynik. Co Wy, pustelnie w tej Puszczy sobie budujecie? :roll:

O, przepraszam bardzo, ja bylam :D , tylko wyszlam wczesniej, zanim ojcowie i matka zalozyciele przyszli, i znow nie mialam okazji was poznac :cry:

Niniejszym..... tego..... i w ogóle.....

składam wniosek o przyjęcie mnie na członka-korespondenta szacownej Grupy Kampinoskiej.

Bardzo się cieszę że mogłem poznać obecnych Mbz-tkę, Opalkę i Ckwadrata :D

A jakby co to mogę przyciągnąć do was więcej głów z innych zakątków Polski :D :wink:

Pozdrówka z Krakówka!

I mnie było miło Was poznać.:D

I tylko żal,że tak mało czasu na pogadanie.

Ale co tam,przyjemności trzeba dozować. :D

ps.Bosze,to jak Wy sobie mnie wyobrażaliście? :lol:

Że jako faceta to się domyślam,ale co jeszcze?

Witaj Karolf :D

:lol:

A na co-przyznaj się-nie wywiniesz mi się teraz. :)

no dobra dobra :-)

tak mi się jakoś dziwnie kojarzyło że Ty byłaś na spotkaniu takim pierwszym forumowym dawno temu w Redakcji.....kiedyś w muratorze było zdjęcie.....i pod zdjęciem były podpisy, ale nie konkretne.....no i tak sobie wtedy wymyśliłam że to chyba Ty :lol:

ale teraz to już zwątpiłam :( .....czy Ty byłaś w ogóle na tym spotkaniu?? i z kim w takim razie Cię pomyliłam??