Maco 21.06.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Świetny pomysł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 22.06.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Jestem zainteresowany namiarem na dobrego glazurnika. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 23.06.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Hej Opal, super pomysł, w naszym przypadku możliwy jest tylko pierwszy weekend lipca (czyli za półtora tygodnia) lub ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 To niedobrze.Bo nam z kolei pasuje środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpulka 23.06.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Jestem zainteresowany namiarem na dobrego glazurnika. Z góry dziękuję. Robili u znajomego mieszkanie na firmę, widziałam wyglądało bardzo przyzwoicie. Zajmują się całą wykończeniówką, ale specjalizują się w glazurze. Podobno robili też duże powierzchnie w jakiejś mleczarni a to jest bardzo trudne aby w dużych przestrzeniach zachować poziom i dobrą jakość. Jeszcze z nich nie korzystałam jeśli chodzi o glazurę, brak kasy zmusił mnie do innych rozwiazań. Mirosław Stalkopf 0601355754 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.06.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witajcie, od wczoraj mam studnie - 18,5 m gleboka, koszt - 1100zl. Mam nadzieje, ze nie przeplacilam? Aha, jesli ktos ma, to bardzo poprosze o namiary na architekta, ktory dokonuje adaptacji projektu z projektem zagospodarowania dzialki z opcja ewentualnego zalatwienia pozwolenia na budowe. Moze byc tutaj lub na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 23.06.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Propozycje spotkania sa bardzo ciekawe - musimy jednak zalozyc, ze znalezienie dogodnego dla wszystkich terminu jest nierealne. Przy okazji - czy ktos z Was ma albo slyszal o nieprzyjemnych doswiadczeniach w naszej okolicy gdzie materialy budowlane dostawaly nog? Interesuje mnie czy po zalozeniu, okien i drzwi a takze alarmu z monitoringiem mozna poczuc sie pewniej czy tez od tego momentu jest jeszcze bardziej niebezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tchrzano 23.06.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Jak na razie spoko. Nic sie nie dzieje. Oby tak dalej.Slyszalem o jednym przypadku od sasiada, ktoremu skroili 50mb siatki z ogrodzenia 5 lat temu. A przy okazji, moze macie namiar na autoryzowanego instalatora Vaillanta, lub kogos godnego polecenia w tej dziedzinie? Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 23.06.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 namiar na Vailanta poszedł na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tchrzano 23.06.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Wielkie dziekiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 23.06.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witajcie, od wczoraj mam studnie - 18,5 m gleboka, koszt - 1100zl. Mam nadzieje, ze nie przeplacilam? Aha, jesli ktos ma, to bardzo poprosze o namiary na architekta, ktory dokonuje adaptacji projektu z projektem zagospodarowania dzialki z opcja ewentualnego zalatwienia pozwolenia na budowe. Moze byc tutaj lub na priv. Prześlę Ci za chwilę namiary na projektanta. Tani ale chyba w Twoim imieniu nie wystąpi bo to po drugiej stronie Wisły. Ci co występują na ogół są drożsi ale i szybszy, bo mają "układy" z lokalną panią zza biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 24.06.2004 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 A ja właśnie dzisiaj skończyłem robić po prawie 2 tygodniach podmurówkę pod ogrodzenie. Nigdy by mi do głowy nie przyszło, że pójdzie na to aż 26 m3 betonu, czyli 4 i pół "gruszki" Wyszło więcej niż na fundament pod dom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 25.06.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 ckwadrat, Ja przezylem podobny szok 3 tygodnie temu - bylem przekonany, ze taki fundament to drobiazg ale jak sie ma 70mb od frontu to konsekwencje sa wlasnie takie to jest bolesne. Odnosnie strat na budowach - proponuje nie czuc sie az tak bezpiecznie bo mnie jakis czas temu zginelo troche (na szczescie raczej drobnych) rzeczy z budowy i to w czasie gdy w namiocie nocowalo 8 pracownikow. Ktos mial tupet i odwage! Ponadto, wczoraj dowiedzialem sie, ze zaczely sie jakies dziwne wlamania w naszej okolicy do juz zamieszkalych domow. Pozdrawiam, Przemek72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof s 25.06.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 WitamPoszukuję kierownika budowy.Zaczynam budowę w Borzęcinie Dużym.Będę wdzięczny za wszelkie namaiary. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.06.2004 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Witaj Krzysztof! Akurat o kierownikach rozmawialiśmy chyba na poprzedniej stronie. Mogę podać namiary na swojego: Henryk Abramczyk - 725-97-47. Jest z Wyględ, więc miałby do Ciebie blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Piotr 29.06.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Witam, U nas budowa ruszyla z kopyta...dzisiaj dol zasypuja, a jutro betonem sie zaleje troche i fundamenty gotowe Bylem z gminie leszno odnosnie gazu i sie dowiedzialem ze sprawa z gazem na ulicy lesnej stanela w martwym punkcie...gazownia zrobila plany, nawet im sie to oplaca, ale nie ma "grupy nacisku" by to pchnac dalej...pani z gminy doradzila zawiazanie komitetu (blokowego-domowego?). Moze jakas pikiete trzeba urzadzic? Pozdrowienia Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.06.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 A ja od dzisiaj mam telefon ! O ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.06.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Maco i jak? Korzystałeś z dial up? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 29.06.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 A jaki na drucie czy na radiu? A tak a propos dziś próbowałem Cie znależć ale gdzieś mi Wiktorów schowali . Pozdro Kecaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 30.06.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Na radiu niestety więc nawet nie próbowałem dial-up bo tam jest max 9600... Ale jest nadzieje na INternet radiowy za uczciwe pieniądze... Kecaj ! Czyli Rbit ! No, no miło Cię widzieć na Forum ! Coś się budujecie ? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts