Włodek W. 04.07.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 ckwadrat Jak długo będzie walczył u Ciebie z układaniem i na ile skarcił Za m2 Cka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 04.07.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Szukam ekipy do wykonania ogrodzenia - siatka z betonową podmurówką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 05.07.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam poszukuję firmy, która położy rurę gazową (odc 100m) wraz z przyłączami do 4 rech domów (gmina Lesznowola). Będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.07.2005 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ckwadrat Jak długo będzie walczył u Ciebie z układaniem i na ile skarcił Za m2 Cka. Pozdrawiam Myślę, że mniej więcej do przyszłej środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.07.2005 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ps. aha, wyjściowa cena za m2 byla 30 zl/m2 ale to sie tyczylo prostych powierzchni. W sumie za ulozenie ok. 30 m2 terakoty i 12 m2 glazury ale jednego i drugiego zgodnie ze szczegolowym projektem (sporo roznej wielkosci dekorow), obudowywaniem wanny, robieniem murkow i polek z glazury i instalowaniem armatury zazyczyl sobie wstepnie ok. 2,5 tys. zl, z tendencja do ewentualnego wzrostu o kilka stow, jesli napotka jakies problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.07.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ckwadrat Czyli cena normalna. Żadna specjalna ,A co z jakością ? jestem ciekaw . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.07.2005 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Włodek, dopiero dzisiaj wieczorem zobaczę, jak ułożył glazurę. Jak byłem ostatnio 2 dni temu, widzialem tylko, jak murował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ditu 08.07.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Sluchajcie, chcialem sie Was zapytac - jakie wybraliscie okna? Mozecie polecic jakas firme? Szukam tu i tam, a qrde powinienem sie przeciez najpierw zapytac sasiadow Pozdrawiam, Ditu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.07.2005 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ja mam meranti Natury (kupowane w salonie firmowym na Bartyckiej). W zasadzie do ostatniej chwili rozważalismy jeszcze Gorana i Stollara. Wcześniej odpadł Gebauer, ze względu na wysoką cenę i zdecydowanie najdroższy Adpol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 08.07.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ditu Okna ,,Karo' pod Olsztynem .Drewniane ,warto było, Nie takie drogie ,w stosunku do dobrych plastików . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ditu 08.07.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 ckwadrat, Wlodek, Dzieki za namiary! Chcialem tylko dodac, ze rozgladam sie za oknami PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 08.07.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ditu Za nim wydasz kase pomyśl czy nie będziesz żałował, Ja też myślałem o PCV . Co drewno to drewno ,tym bardziej ze robione przez Fachowca który lubi swoja prace.Tak wiec po długich debatach rodzinnych troche dołożyłem i mam drewno w domu ,.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 11.07.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Hej, jak PCV to PCV. Ale tak dla potrzeb innych ewentualnych pytających ja mam drewniane, Goran. Całkiem fajne okna. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 11.07.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Chcialem tylko dodac, ze rozgladam sie za oknami PCV Ja mam: http://www.waclawek.pl Po sąsiedzku i solidnie. PS. To nie ja te okna robię - już miałem pytanie mailem o ceny. Sorry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ditu 11.07.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witam, Jakos juz zdecydowalem, ze maja byc PCV wiec ciezko byloby mnie teraz przekonac na drewniane.Zapoznalem sie z ich slabymi i mocnymi stronami, duzo naczytalem sie o montazu. Sadze, ze poznalem w miare doglebnie ten temat co ma mi pomoc w dobrym wyborze, a nastepnie nadzorowac ich poprawny montaz.Niestety o oknach drewnianych wiem niewiele, czasu coraz mniej wiec... Zmieniajac temat... Czy po mapke do celow projektowych udajemy sie do gminy Leszno? Ile to kosztuje i jak dlugo sie czeka? Ile kopii warto brac? Pozdrawiam, Ditu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 11.07.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Zmieniajac temat... Czy po mapke do celow projektowych udajemy sie do gminy Leszno? Ile to kosztuje i jak dlugo sie czeka? Ile kopii warto brac? nie do Gminy! musisz sie udac do geodety, a on zalatwia ja w Bronioszach kosztuje ok 600-700 (ja placilem 2 tygodnie temu 600) czekanie - zalezy od geodety/lokalizacji. moja lokalizacja (Marianow) to 3-4 tygodnie. a wplyw geodety na termin to zalezy - jesli np. slawny pan Dominik M. to 3 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ditu 11.07.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 o qdre...Myslalem, ze taniej i szybciej... DMK, dzieki za info! Ja z rejonu Zaborow - Feliksow, czy ktos ma namiary na tanszego geodete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 11.07.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 o qdre... Myslalem, ze taniej i szybciej... Teraz się dopiero zacznie! Cierpliwość i pieniądze to towar deficytowy u każdego inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ditu 11.07.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Spoko, bedzie OK! ... czyli tzw sila woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 11.07.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Spoko, bedzie OK! ... czyli tzw sila woli Dobra, dobra! Ja już finiszuję, to mam inną perpektywę. Ale fakt, statystycznie rzecz biorąc większość inwestorów jakoś budowę kończy. "Prawdziwego mężczyznę można poznać po tym, jak kończy". Powodzenia! Zaborów? Może jeszcze rejon ulicy Leśnej? Właśnie Leśna (bardziej w Wiktorowie) to chyba ulubione miejsce Forumowiczów. Tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts