astorre776 14.06.2019 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Witam, mam pytanko w temacie malowania bo jestem prawie, że kompletnym laikiem w tym temacie. Będę malował mieszkanie, jest to blok z cegły z roku 1962. Pytanka: 1. Kolory w mieszkaniu mają jaskrawe kolory i boję się, że jak będę chciał użyć jaśniejszego koloru nawet po przemalowaniu np. 2/3 razy to nie pokryje go. Jak to najlepiej robić? 2. Jak przygotować nawierzchnię ścian/sufitu do malowania? Chodzi mi szczególnie o to jaka jest najczęśniej procedura np. najpierw umyć ścianę, potem zagruntować a dopiero potem malować na właściwy kolor? I gdzie tam jeszcze wepchnąć naprawianie ścian jeśli będzie taka potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/247806-malowanie-blok-z-roku-1962-ceg%C5%82a/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts