aagg77 25.10.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witam, Prosze o informacje użytkownika lub osobe znającą naped do bramy firmy CAME. Czy jestescie zadowoleni czy byly z nia jakies problemy? Facet namawia mnie na firme CAME a cnowo wychodzi podobnie do NICE-a. Automatyka CAME zasieg pilota ma taki sam jak NICE a szybkosc otwierania bramy wieksza. Z gory dziekuje za rade, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 25.10.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ja mam od 3 dni, na razie brak kłopotów Z tego co wiem to Came jest sporo tańszy od Nice - sprawdź to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 25.10.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ja mam od 2 tyg. na razie dziala OK. Bardzo cicha w pomiszczeniu nad garazem zadnych odglosow. Montaz dosyc prosty.Za naped v600 z szyna 302cm oraz paskiem kewlarowym + 2 piloty dalem 1150zł. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts