walent 17.06.2019 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 A co w przypadku takim jak u mnie, przy obróbce okna, krawędzie otworów okna, pokrywają mi się z krawędziami płyt izolacyjnych nie wychodzi mi ta eLka (pistolet). U mnie teraz wyjdzie tak że kolejna warstwa styropianu licuje się z dolną poziomą krawędzią okna, w innym przypadku tak samo mam że mi się licuje z górną poziomą krawędzią okna. Czyżbym musiał całą warstwę przycinać, żeby się nie licowała z oknem??? A może wystarczy dodatkowe zbrojenie siatką, na rogach okna, przyklejając pasy pod kątem 45 st. o wymiarach 20/35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.06.2019 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 A co w przypadku takim jak u mnie, przy obróbce okna, krawędzie otworów okna, pokrywają mi się z krawędziami płyt izolacyjnych nie wychodzi mi ta eLka (pistolet). U mnie teraz wyjdzie tak że kolejna warstwa styropianu licuje się z dolną poziomą krawędzią okna, w innym przypadku tak samo mam że mi się licuje z górną poziomą krawędzią okna. Czyżbym musiał całą warstwę przycinać, żeby się nie licowała z oknem??? A może wystarczy dodatkowe zbrojenie siatką, na rogach okna, przyklejając pasy pod kątem 45 st. o wymiarach 20/35? tniesz plyte na pol w polowie wysokosci okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walent 19.06.2019 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 (edytowane) tniesz plyte na pol w polowie wysokosci okna A tak sobie myślę, jakby obrócił płytę pionowo? Bo teraz jak poziomo przyłożę płytę, to licuje mi się z dolną krawędzią okna, a jak obrócę pionowo to bez problemu mogę eLkę wyciąć... Edytowane 19 Czerwca 2019 przez walent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts