etech9403 18.06.2019 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Witam, czy ktoś z forumowiczów składał w ostatnim czasie wniosek o pozwolenie na budowę domu? Ja jestem w trakcie adaptacji projektu przez Panią architekt i mam nadzieje, że na dniach uda się złożyć wniosek o pozwolenie na budowę. Chciałbym wiedzieć z Waszego doświadczenia jaki jest przybliżony czas oczekiwania na pozwolenie w starostwie w Legionowie ponieważ na początek września mam już zaklepaną ekipę budowlaną Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_kulesza 18.06.2019 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Hej, Chyba będziemy sąsiadami, bo ja buduję się w Józefowie Co do pozwolenia to sąsiad właśnie zaczął się budować i na pozwolenie czekał chyba ok miesiąca więc w miarę szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etech9403 19.06.2019 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Ja kupiłem działkę w Kątach Węgierskich, także tak, będziemy po sąsiedzku miesiąc czasu to faktycznie krótko. Mam nadzieje, że u mnie będzie podobnie. Chociaż z opinii, które słyszałem to w Starostwie w Legionowie raczej urzędnicy chcą pomagać a nie rzucać kłody pod nogi ludziom planującym rozpocząć budowę także jestem dobrej myśli dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrick99 19.06.2019 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 miesiąc to standardowy czas na wydanie pozwolenia, jeżeli wszystko w projekcie się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts