Grabicak 19.06.2019 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Panowie, szybkie pytanie. Zwrócił się do mnie producent okien szukając pomocy z montażem okien. Mają zamontować okna stosując wełnę mineralną jako doszczelnienie. Ja ze swojej strony nigdy takiego montażu nie robiłem. Czy ktoś z was spotkał się z systemowym rozwiązaniem dla tego tematu? Ja ze swojej strony poleciłem mu zwrócenie się do projektanta o szczegóły projektu dotyczące montażu. Ale może ktoś coś słyszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 19.06.2019 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Większość montaży we Francji tak się wykonujeoczywiście do tego folie paroszczelne i paroprzepuszczalnenie wiem czy u nas dostaniesz wełnę w rolkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabicak 19.06.2019 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Wiem że tak się montuje i nie mam z tym problemu. Gość pyta o jakieś systemowe rozwiązanie. Np wełna w paskach. Ktoś mu opowiadał o wełnie "w woreczkach którą się upychało w szczelinę" . Dla mnie trochę dziwnie to brzmi bo wełna zgnieciona nie ma swoich właściwości....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.06.2019 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 We Francji dostaniesz rolki wełny o różnej szerokościCzy u nas ?Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts