braza 01.11.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 A mnie bardzo podnosi na duchu fakt, że od kilku lat na płytach z nazwiskami żołnierzy radzieckich, którzy polegli pod Kołobrzegiem, widać coraz więcej zniczy. Dla mnie to znak, że Polacy nareszcie odrywają się od przeszłości i zaczynają dostrzegać człowieka, a nie politykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.11.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 A mnie bardzo podnosi na duchu fakt, że od kilku lat na płytach z nazwiskami żołnierzy radzieckich, którzy polegli pod Kołobrzegiem, widać coraz więcej zniczy. Dla mnie to znak, że Polacy nareszcie odrywają się od przeszłości i zaczynają dostrzegać człowieka, a nie politykę. ja był na grobie żółnierzy Wermahtu w lesie na wprost moich okien jakieś 400m od domu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts