megi119 23.06.2019 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Witajcie, Może banalnie, ale mąż ma zrobić mi szafki które będą na zewnątrz w ogrodzie z starych mebli. Z czego zrobić tanio i w miarę wyglądające obicie na górę czy boki, chroniące przed deszczem. pozdrawiamMadzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanoniak 26.03.2020 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) Ja jestem zwolenniczką recyklingu - w podobnej sytuacji po prostu rozprułam parę starych parasolek i to z nich uszyłam matę ochronną.Oczywiście nie każda parasolka się do tego nadaje. Niektóre, takie jak te https://zest.com.pl/kategoria-produktu/prezent/ są zwyczajnie zbyt eleganckie i zbyt drogie, żeby przerabiać je na szmaty:lol2: Edytowane 31 Marca 2020 przez kanoniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts