BartoszT 25.06.2019 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Witam, mam mega zagwozdkę, chodzi o salon z aneksem o powierzchni aż 17m2 a przy tym ma dwa mega wielkie okna o szerokości 250cm(narożne) Proszę o pomoc w zaplanowaniu tego ogromnego pomieszczenia. Nie będzie tam imprez na 100 osób, ale chciałbym tam jakiś mebel do siedzenia i stół z czterema krzesłami , no i żeby w tej kuchni dało się pierogi zrobić, a nie tylko herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 14.07.2019 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Duża powierzchnia okien utrudnia aranżację. Szkoda je zastawiać meblami, by nie odcinać dostępu światła dziennego, ale może lekka sofa na wysokich nóżkach mogłaby stanąć w ich świetle, jeśli nie utrudnia otwierania… Brak też informacji o potrzebie tv/monitora. Ale taka propozycja zagospodarowania przestrzeni od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartoszT 15.07.2019 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Podoba mi się. Zastanawiam się tylko czy ścianka na tv powinna być pełna czy ażurowa bądź z pionowych belek? No i jeszcze mam pytanie do ekspertów od kolorów o.. Kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 04.08.2019 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Ze względu na sąsiedztwo lodówki, ścianka może być lita. Jej ażurowość w tym miejscu nie spełni swojej roli. Kolorystykę wnętrza sugerowalibyśmy jasną, bo ona optycznie powiększy i doświetli pomieszczenie, dzięki czemu wyda się ono większe niż jest realnie. Jeśli lubi Pan silne akcenty kolorystyczne, to można właśnie tę ściankę pomalować nasyconym kolorem i powtórzyć tę barwę w kilku dodatkach (poduszki na narożniku, donice na parapecie, dywanik, grafika w jasnej ramie). Reszta pomieszczenia może pozostać jasna, pastelowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts