barti876 25.06.2019 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Witam wszystkich. Wystąpiłem o warunki zabudowy dla budowy kilku domów jednorodzinnych na jednej działce przed podziałem. UM określił strony postępowanie i wysłał do wszystkich informację o wszczęciu postepowania. Niektóre z przesyłen wróciły po awizowaniu. Podobnie sprawa wyglądała przy powiadomieniu stron o zgromadzeniu całego materiału, również niektóre przesyłki powróciły do UM nieodebrane. Decyzja została mi wydana i po raz kolejny strony zostały powiadomione. Niestety tym razem detektyw listonosz na 3 przesyłkach dodał informację iż adresat nie żyje. Pojawił się problem ponieważ decyzja jest wydana a nie może być uprawomocniona ponieważ nie wiadomo kto jest spadkobiercami i kto tak naprawdę jest stroną. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Sprawa u mnie trwa a UM wystapił o opinię prawną co zrobić w takiej sytuacji. Proszę o poradę co zrobić i co może się wydarzyć jeśli ktoś ma wiedzę na temat podobnych przypadków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts