jestemwolny 25.06.2019 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Hej, szukam pomocy w ułożeniu łazienki aby dobrze ją rozłożyć z pralka no i przede wszystkim wygodnym prysznicem. Mieszkanie jest deweloperskie wiec nawet mam możliwość lekkiej modyfikacji ścian. Projekt wydaje się prosty a mimo to nie mam pojęcia jak to skleić a widziałem, że ciekawe pomysły tu można dostać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 14.07.2019 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Taka propozycja z uwzględnieniem wkucia stelaża wc w ścianę, by nie zmniejszać przestrzeni zabudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 15.07.2019 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Taka propozycja z uwzględnieniem wkucia stelaża wc w ścianę, by nie zmniejszać przestrzeni zabudową. [ATTACH=CONFIG]432515[/ATTACH] Wg mnie miska ustępowa za daleko od szachtu, ale być może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 04.08.2019 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Ok 120cm od pionu, powinno być ok. Ale zgoda, koncepcja przed realizacją powinna zostać zaprojektowana z uwzględnieniem realnych wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts