stroggi 30.06.2019 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Witam, mam może banalne pytanie, ale nie wiem do końca jak to zrobić zgodnie ze sztuką. Na wszystkich filmikach dotyczących hydroizolacji łazienki (za pomocą folii w płynie) ściany są idealnie proste, a punkty wod-kan wystają na tyle że można nałożyć na nie uszczelki i obsmarować z obu stron folią. Problem u mnie jest taki, że w mieszkaniu które odebrałem, punkty wodne są praktycznie schowane w murze, trzeba obkuć mur, żeby się do nich dostać. W związku z czym nie ma możliwości założenia uszczelki, chyba że bym to dookoła całe obkuł. Pomyślałem że kupię przedłużki i wkręcę w rurę, ale czy taka przedłużka może być elementem na którym zakłada się hydroizolację? W końcu może być wyciek, na styku rura/przedłużka. Wiecie może co trzeba tutaj zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts