kredek 01.07.2019 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 witajcie, chciałbym zapytać, gdzie warto wynając mieszkanie w krakowie, tak żeby mieć dobry dojazd do centrum, ale żeby nie było to samo centrum.Od września, w ramach umowy, mam przenieść się do Krakowa, patrzyłem na ceny wynajmu i są dość zawrotne. Szczególnie jeśli chodzi o centrum, dlatego mam nadzieję, ze ktoś podpowiezapisałem się też na krakowskie grupy na Facebooku, na razie wiem, ze odpada Nowa Huta i Bieżanów - bo to daleko i Kurdawnów, bo podobno niebezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 02.07.2019 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 byliśmy teraz na weekend w Krakowie mieszkaliśmy 2km od centrum i dojeżdżaliśmy tramwajem, moim zdaniem dalej od centrum bo taniej i spokój a dojazd załatwisz busem lub tramwajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 02.07.2019 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Dojazd do centrum jest ważny, o ile pracujesz w centrum, np sprzedając pamiątki w Sukiennicach. W pozostałych przypadkach lokuj się tam, gdzie dla ciebie najwygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skladduf 21.09.2020 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 (edytowane) Możesz łatwo wynająć mieszkanie w Krakowie poprzez aplikację Booking. Jeśli chcesz zostawić duży iluggage, skontaktuj się z przechowalnią, nie stanowi to problemu Im bliżej centrum, tym droższe jest wynajęcie mieszkania. Edytowane 21 Września 2020 przez Skladduf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts