atyp1 01.07.2019 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Dzień dobry. Mam do ogrodzenia spory teren. Będziemy to grodzić siatką ogrodzeniową klasyczną (niezgrzewaną) .Chciałbym zapytać, czy macie Państwo jakieś doswiadczenia jesli chodzi o konkretnych producentow. Szukam siatki, ktora jest wykonana z dobrej jakosci drutu, cynkowana ogniowo i powlekana pcv. Drut musi byc gruby. Ostatnio bylem w markecie i stały obok siebie dwie różne siatki roznych producentów. MIały te same parametry tzn wielkosc oczek, i grubosci drutu. Jednak ta drozsza miała drut znacznie bardzij sztywny i trudny do zgięcia palcami w porownaniu do tej tanszej. Czy macie jakies doswiadczenia jesli chodzi o jakosc produktow? Nie chcialbym wywalic pieniedzy na kilometr ogrodzenia, ktore bedzie trzeba co chwile naprawiac i prostowac. Pozdrawiam. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siostra72 04.07.2019 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Osobiście ,wybrałabym panel ogrodzeniowy,siatkę mam,i widziałam u sąsiadów.Dlatego zbieram na panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atyp1 14.07.2019 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Jeśli chodzi o panel to najlepszy jest betafence. Twardy sztywny ale tez chyba najdrozszy . Ale oni nie robia porzadnych siatek, dlatego pytam o innych producentow. Panel u mnie sie nie nadaje, poniewaz w sasiedniej wsi taki sam park zostal ogrodzony panelem i w czesci przy drodze jest caly pogiety, a w czesci lasu elementy zpstaly odkrecone rozkradzione - tam gdzie widocznosc jest najmneijsza i zlodziojowi sie najlepiej ukryc. W przypadku siatki nie oplaca sie krasc fragmentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts