Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Potrzebne lekarstwo ...

ged

Recommended Posts

• 2 months później...
  • 2 months później...

K...., mnie też to dopadło. Myślałem, że zaleczę to remontem mieszkania, ale to tylko wzmogło u mnie objawy(patrz pierwszy post Ged'a). Dodatkowo wprawiłem się w używaniu bardzo fachowego słownictwa, a co gorsze zaraziłem tym swoją małżonkę. Teraz kończymy remont mieszkania i jednocześnie szukamy działki. Mam wrażenie, że przebieg choroby zostanie powstzrymany-chociaż na trochę- po kupnie działki(czytaj kompletnym się spłukaniu). Przepraszam za fachowe słówko na początku,

pozdrawiam wszystkich zarażonych!

Trzymajmy się razem.

W kupie raźniej,

• 1 year później...
Znam takie małżeństwo - on pracuje w Warszawie, kierując dużą budową, a jak przyjeżdża do domu na 2 dni, buduje swój własny, duży dom.I tak oto przegapił, że nie ma czasu dla żony, która szybko znalazła sobie kogoś, kto ma tego czasu mnóstwo, na miejscu.Spotkałam Go ostatnio. Tak się cieszył, że budowa na ukończeniu, że zdążył przed watem...Hm

• 2 years później...
Za kilka dni minie pięć lat jak napisałem pierwszego posta. Mam piękną działkę, na niej dom w trakcie budowy - który niczym nie odbiega od moich marzeń. Idzie powoli, ale zbliża się do końca. nadal choruję , codziennie wieczorem, czasem rano czytam forum ... o budowaniu myślę bez przerwy. :D

• 2 weeks później...
Za kilka dni minie pięć lat jak napisałem pierwszego posta. Mam piękną działkę, na niej dom w trakcie budowy - który niczym nie odbiega od moich marzeń. Idzie powoli, ale zbliża się do końca. nadal choruję , codziennie wieczorem, czasem rano czytam forum ... o budowaniu myślę bez przerwy. :D

Tak się zastanawiam... Co będzie po zakończeniu budowy? Czy da się zapełnić tę pustkę? :wink: 8)

wczoraj wpadł mi w ręce projekt: http://www.domypolskie.pl/047.html Spałem z nim, troszkę się pomiął

Zupełnie rozzbrajający tekst! :lol:

• 12 years później...
Ostatnio czytałem o amigdalinie żeby dowiedzieć się, czym właściwie jest. Usłyszałem o niej w radiu i byłem bardzo ciekawy. Okazało się, że to nic innego jak witamina B17, która podobno ma bardzo ważne lecznicze właściwości.

Zażywaj garściami ;) ...

... tylko nie reklamuj, bo Cię zbanują :)

• 1 month później...