Teska 08.01.2003 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Ja zapadłam na tę chorobę dwa lata do tyłu...i nadal jestem chora:smile:Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 07.04.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Teska u ciebie z twoją energią do budowania to raczej drobna wysypka a nie choroba.Pzdr.PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 16.06.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 K...., mnie też to dopadło. Myślałem, że zaleczę to remontem mieszkania, ale to tylko wzmogło u mnie objawy(patrz pierwszy post Ged'a). Dodatkowo wprawiłem się w używaniu bardzo fachowego słownictwa, a co gorsze zaraziłem tym swoją małżonkę. Teraz kończymy remont mieszkania i jednocześnie szukamy działki. Mam wrażenie, że przebieg choroby zostanie powstzrymany-chociaż na trochę- po kupnie działki(czytaj kompletnym się spłukaniu). Przepraszam za fachowe słówko na początku,pozdrawiam wszystkich zarażonych!Trzymajmy się razem.W kupie raźniej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 17.06.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Ged- o rany, toż to jakiś pałac, qrcze 340 mkw, łoj nieźle cię wzięło- toż to poważne choróbsko się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 22.06.2003 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Popatrz na daty postów - to trwa ponad 10 miesięcy - jest coraz gorzej. Jestem na etapie finalizowania zakupu działki i zbieraniu kasiorki. Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 22.08.2004 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Minęło właśnie dwa lata od napisania tego (pierwszego na forum postu). Powoli to wszystko idzie. Na razie mam super działkę, ale nadal choruję. Czasem bardziej, czasem mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Znam takie małżeństwo - on pracuje w Warszawie, kierując dużą budową, a jak przyjeżdża do domu na 2 dni, buduje swój własny, duży dom.I tak oto przegapił, że nie ma czasu dla żony, która szybko znalazła sobie kogoś, kto ma tego czasu mnóstwo, na miejscu.Spotkałam Go ostatnio. Tak się cieszył, że budowa na ukończeniu, że zdążył przed watem...Hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 04.08.2007 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Za kilka dni minie pięć lat jak napisałem pierwszego posta. Mam piękną działkę, na niej dom w trakcie budowy - który niczym nie odbiega od moich marzeń. Idzie powoli, ale zbliża się do końca. nadal choruję , codziennie wieczorem, czasem rano czytam forum ... o budowaniu myślę bez przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 04.08.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Ja tez mysle bez przerwy... O budowaniu też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 17.08.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 to nieuleczalne ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Żeby wyleczyc objaw nr 3 - trza iść do sexuologa... Na resztę nie ma lekarstwa - trza sie temu poddać Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsio18 17.08.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No to teraz juz wiem dlaczego mój Mąż spędza całe wieczory na internecie... zaraził się bakcylem "budowania"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 17.08.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Za kilka dni minie pięć lat jak napisałem pierwszego posta. Mam piękną działkę, na niej dom w trakcie budowy - który niczym nie odbiega od moich marzeń. Idzie powoli, ale zbliża się do końca. nadal choruję , codziennie wieczorem, czasem rano czytam forum ... o budowaniu myślę bez przerwy. Tak się zastanawiam... Co będzie po zakończeniu budowy? Czy da się zapełnić tę pustkę? wczoraj wpadł mi w ręce projekt: http://www.domypolskie.pl/047.html Spałem z nim, troszkę się pomiął Zupełnie rozzbrajający tekst! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ess_szymon 03.03.2020 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 (edytowane) Ostatnio czytałem o amigdalinie żeby dowiedzieć się, czym właściwie jest. Usłyszałem o niej w radiu i byłem bardzo ciekawy. Okazało się, że to nic innego jak witamina B17, która podobno ma bardzo ważne lecznicze właściwości. Edytowane 4 Marca 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.03.2020 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Ostatnio czytałem o amigdalinie żeby dowiedzieć się, czym właściwie jest. Usłyszałem o niej w radiu i byłem bardzo ciekawy. Okazało się, że to nic innego jak witamina B17, która podobno ma bardzo ważne lecznicze właściwości. Zażywaj garściami ... ... tylko nie reklamuj, bo Cię zbanują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.04.2020 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 taa piszac prawde jestesmy na cenzurowanym do B17 dodac jeszcze nalezy witamine C i Jod !!! DZIALA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts