kerim777351 02.07.2019 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Witam mam pytanie w jaki sposób można wymienić wkładkę Ju w drzwiach wejściowych jeżeli jest uszkodzona śruba zabezpieczająca i nie mogę jej odkręcićPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.07.2019 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Witam mam pytanie w jaki sposób można wymienić wkładkę Ju w drzwiach wejściowych jeżeli jest uszkodzona śruba zabezpieczająca i nie mogę jej odkręcić Pozdrawiam Co to jest wkładka JU? to jakaś nazwa własna czy oznaczenie systemu? Pytam, bo nie spotkałem się do tej pory z taką.. A co do pytania: jeśli nijak nie możesz wykręcić śrubki to wezwij fachowca lub poszukaj flimików na youtube. Trzeba "dokonać włamania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.07.2019 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Rozwiercić i wybić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.07.2019 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Rozwiercić i wybić. Da się to wykonać znacznie mniejszym nakładem pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.07.2019 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Ale trzeba się na tym znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts