Kreken 03.07.2019 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Witajcie, jestem na etapie odnowienia schodów zewnętrznych. Stare płytki zaczęły odpadać więc zabrałem się za skucie, akutalnie mam schody wyczysczone z tego co bylo luźne. Stopnie są w miare równe, oprócz pierwszych dwóch, gorzej wyglądają podstopnice każda z nich ma duże ubytki - ale musiałem kuć to co ledwo się trzymało. Dlatego mam pytanie do was jak najlepiej wyrównać podstopnice? Jakiej zaprawy/kleju/masy użyć żeby wyrównać ubytki około 50mm? Czytałem o płycie Ultrament, myślałem nad doklejeniem jej do podstopnicy - uzyskuje wtedy idealną powierzchnie, ale o samej płycie mało informacji czy nada sie na schody zewnętrzne, macie jakieś opinie o niej? Dodam tylko że planuje położenie na nie granitu płomieniowanego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 03.07.2019 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Warstwa szczepna z żywicy z posypką kwarcową -szalunek z OSB i wylewka Weber Rapid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts