cardano8 04.07.2019 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Dzień dobry, Niestety nie doprecyzowałem z ekipą jak wykończyć powierzchnię tynków w łazience, całą zrobili na ostro pod płytki. Tynki cementowo-wapienne, nie będą nigdzie szpachlowane. Biorę pod uwagę dwie opcje:- gładź cementowo wapienna- gotowy tynk cementowo wapiennyCzy mogę na już nałożony tynk, nałożyć jeszcze jedną warstwę gotowego tynku cementowo wapiennego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 04.07.2019 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Chcesz gołe tynki w łazience ? Nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cardano8 05.07.2019 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Plan byłby taki, że płytki do określonej wysokości (nie wiem jeszcze, 150cm?) a powyżej dobra farba. Powiem tak, dla mnie to większego znaczenia nie ma, ale żona nie chce płytek do sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts