Etain71 04.07.2019 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Dzień dobry, dwa lata temu kupiłam bramy garażowe Krispol wraz z usługą montażu. Od początku hałasują i trzęsą się podczas otwierania i zamykania. W jednej zerwał się łańcuch, zdarzyło się to po raz drugi, podczas otwierania bramy pilotem. Sprzedawca twierdzi, że uszkodzenie jest mechaniczne i nie ponosi za nie odpowiedzialności. Serwis, który przyjechał poprzednio sugerował, że bramy zostały nieprawidłowo zamontowane. Ponad miesiąc temu zwrociłam się do Krispol w Poznaniu o pomoc w uzyskaniu naprawy i ocenę, czy montaż wykonano prawidłowo ale do dnia dzisiejszego nie uzyskałam odpowiedzi. Czy Wasze bramy też się otwierają z takim hałasem? Filmik tutaj:https://youtu.be/lw9tcWedvJ8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 05.07.2019 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 U mnie z tych "dźwięków" występuje tylko ten, gdy łańcuch dotyka prowadnicy. Monterzy powiedzieli że w tym mechanizmie to normalne - można dokupić droższy, w którym nie ma tego efektu. Pozostałe "trzaski" brzmią niepokojąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycjaharemska 05.07.2019 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Dzień dobry, dwa lata temu kupiłam bramy garażowe Krispol wraz z usługą montażu. Od początku hałasują i trzęsą się podczas otwierania i zamykania. W jednej zerwał się łańcuch, zdarzyło się to po raz drugi, podczas otwierania bramy pilotem. Sprzedawca twierdzi, że uszkodzenie jest mechaniczne i nie ponosi za nie odpowiedzialności. Serwis, który przyjechał poprzednio sugerował, że bramy zostały nieprawidłowo zamontowane. Ponad miesiąc temu zwrociłam się do Krispol w Poznaniu o pomoc w uzyskaniu naprawy i ocenę, czy montaż wykonano prawidłowo ale do dnia dzisiejszego nie uzyskałam odpowiedzi. Czy Wasze bramy też się otwierają z takim hałasem? Filmik tutaj: https://youtu.be/lw9tcWedvJ8 Dzień dobry. Jesteśmy po rozmowie z dilerem i dziś skontaktuje się z Państwem w celu umówienia wizyty i dokonania regulacji. Będziemy wdzięczni za informację zwrotną, że wszystko działa prawidłowo. Pozdrawiamy, KRISPOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etain71 05.07.2019 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Diler nie skontaktował się ze mną dzisiaj. Obawiam się, że nie skontaktuje się też w przyszłym tygodniu ponieważ nie odpisuje na moje maile i nie odbiera ode mnie telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etain71 18.07.2019 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Wczoraj dotarł serwis i wyregulował bramy. Czekam jeszcze na informację co z naprawą łańcucha. Dziękuję Krispol za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycjaharemska 19.07.2019 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Dziękujemy za informację. Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts