marta_donet.eu 12.07.2019 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Witam serdecznie. Szukam pomocy, kupiłam mieszkanie do kapitalnego remontu. Niestety na kredyt w związku z tym do momentu ostatniej transzy pieniędzy z banku właścicielowi, muszę czekać z remontem. Możliwość wejścia fachowców może mieć miejsce najwcześniej na początku października. I tu mam zmartwienie... Czy jest taka możliwość, aby przeprowadzić z sukcesem remont (zmiana tynków, mnie najbardziej martwi) nie latem a w październiku.Bede bardzo wdzięczna za odpowiedzi! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 12.07.2019 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 jeśli w srodku bądzie plus 5 to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaromkv 16.07.2019 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Robiłem tynki gipsowe w listopadzie przy temperaturze około 14 st. Następnie dom stał cała zimę nieogrzewany, nieocieplony, bez sufitu. Były jedynie okna i drzwi.Przy mrozach temperatura wewnątrz na minusie....nic się nie stało. Ściany już pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.07.2019 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Szanowna Pani,Czas schnięcia tynków jest uzależniony od wielu czynników, np. odpowiedniego przygotowania podłoża, grubości warstwy, a także temperatury. Prace tynkarskie można wykonać pod warunkiem zapewniania odpowiedniej i stałej wentylacji, a także ogrzewania. Stała, dodatnia temperatura umożliwi równomierne odparowanie wody i zapobiegnie powstaniu wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts