Eortes 13.07.2019 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 (edytowane) Witam. Jestem nowy na forum więc przepraszam od razu jeśli popełniłem jakiś błąd w dodaniu tego posta. Mam pytanie dotyczące naprawy (modernizacji) tarasu. W domu który dopiero kupiłem taras jest niestety w rozsypce (zdjęcie niżej). Pomysł jaki mi nachodzi do głowy to zrównanie tarasu do poziomu salonu i tu moje pytanie. Czy prawidłowo będzie zasypanie obecnego "tarasu" gruzem tzn. kamieniami następnie żwir- piach i na to wylewka betonowa ? Nie ukrywam nie chciał bym równać tego z ziemią. (w sensie burzyć i stawiać na nowo) Edytowane 13 Lipca 2019 przez Eortes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 13.07.2019 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 Jaki masz pomysł na odprowadzenie wody z tarasu? Może mi się wydaje ale kierunek OD domu chyba nie bardzo jest możliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eortes 13.07.2019 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 Działka jest kaskadowa ma 3 poziomy. Miejsce z którego jest zrobione zdjęcie jest akurat z 3 poziomu i później idą w dół kol jne poziomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts