Marcin R 25.10.2004 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Cześć!Z czystym sumieniem polecam ekipę budowlaną która stawiala mój dom. Dom stoi juz 2 lata nic nie popękało, nie pli, terminowi, dokładni....Pamiętajcie dobra ekipa to 3/4 sukcesu.Budujcie, budujcie ja juz postawiłem dwa i teraz odpoczywam!Marcin R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cobra 05.11.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Witam!Planuję budowę w przyszłym roku w okolicach Radziejowic. Proszę o namiary i więcej szczegółów dotyczących ekipy, tzn. czy wystawiają faktury na 7% VAT (usługa), czy kupując materiały można liczyć z ich strony na transport na miejsce budowy, czy mają wszystkie niezbędne narzędzia, itp. Dzięki Cobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2004 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Ja tez poprosze, bo znalezienie dobrej ekipy mnie przeraza!! dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janna 09.11.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Ja też poproszę o namiary na tę ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 10.11.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ja rowniez prosze o namiary!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu 13.11.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Ja też poproszę namiary na ekipę, moja budowa ma w tej chwilip raktycznie tylko stanzerowy, a ekipa ktora go robila wmusze wurzucic, nie dlatego, ze skopali a sa nieterminowi. Budowa w Wawrze. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaga 13.11.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 I ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek_ 13.11.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 ja tez prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 14.11.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Ja prosilem i prosili tez inni.... Ja nie dostalem namiarow a Wy? No coz, zobaczymy czy ktos nam je wreszcie poda Marcin R podaj nam te namiary na priv, na e-mail lub poprostu na stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olido 18.11.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Cześć! Z czystym sumieniem polecam ekipę budowlaną która stawiala mój dom. (...) Marcin R Witam, my jeszcze nie zaczęliśmy planujemy na wiosnę..... bardzo prosimy o namiary na solidną i tanią ekipę. pozdrawiamy p.s. budowa w gminie prażmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helicona 23.11.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Cześć! Z czystym sumieniem polecam ekipę budowlaną która stawiala mój dom. Dom stoi juz 2 lata nic nie popękało, nie pli, terminowi, dokładni.... Pamiętajcie dobra ekipa to 3/4 sukcesu. Budujcie, budujcie ja juz postawiłem dwa i teraz odpoczywam! Marcin R Bardzo proszę o kontakt do Twojej ekipy. Moj adres mailowy [email protected] Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 24.11.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Hmm tyle osób prosi o namiary.Nie wiem czy Wy dostaliście, bo ja nie dostałam chociaż Marcin miał sie ze mną skontaktować i nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helicona 24.11.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Niestety ja nie dostałam. Marcinie odezwij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 24.11.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Ja moge Wam polecic swoja ekipe. Juz gdzies ja chwalilam. Potwierdzam wszystko co wtedy napisalam, ekipa jest swietna, wlasnie koncza mi wiezbe, dzielnie pracuja, mimo, ze zimno. Majster myslacy chlopak - poprawil mi bardzo wiele bledow w projekcie. Nasz kierownik budowy wypowiada sie o nim tez w samych superlatywach. Wiadomosc na priv. Niektorzy juz maja namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WM 08 05.03.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 WitajProszę podaj namiary na Twoją firmę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 01.07.2005 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam!Przepraszam że się nie odzywałem....Ekipa do polecenia budowała już nie jednej osobie z forum.Od fundamentu aż po dach itd.... solidnie a ceny są rozsądne.Okolice Warszawy...Dane wysłam na privaPOWODZENIAMarcin R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 04.08.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Cześć! Z czystym sumieniem polecam ekipę budowlaną która stawiala mój dom. Dom stoi juz 2 lata nic nie popękało, nie pli, terminowi, dokładni.... Pamiętajcie dobra ekipa to 3/4 sukcesu. Budujcie, budujcie ja juz postawiłem dwa i teraz odpoczywam! Marcin R czesc, no to daj jakis namiar na tych profesorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 06.08.2005 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Namiary wysłałem na privMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rainbow 06.08.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 ja też..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heatron 08.08.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jedna ekipa nie wybuduje tych wszystkich domów. Ja do niedawna zajmowalem się instalacjami w budynkach a teraz już także buduję - na razie w okolicach Warszawy. Chętnie wycenię. Zapraszam na moją budowę.Zapewniam święty spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts