bartas18b 15.07.2019 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Witam serdecznie, Planowałem montaz odpływu liniowego i przez to chciałem się wpiac do pionu nieco poniżej trójnika. W pionie zamontowana jest metalowa poprzeczka pomiedzy rurami wodnymi i nie wiem czy mogę ja usunąć. Mieszkanie w bloku na parterze. Załączam zdjęcie.https://naforum.zapodaj.net/8c4fabf82dde.jpg.html Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stezu 02.08.2019 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Możliwe, że na tej poprzeczce wisi cały pion, ja bym się tego nie pozbywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BuKa91 07.08.2019 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Widać akurat jakieś obejmy na tej wysokości więc pewnie pion jest do tego przytwierdzony jak pisze stezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts