chechlak 26.10.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Ekipa od tynków maszynowych gipsowych pracuje na Ekogipsie. Nigdy nie słyszałem nawet nazwy. Może macie tynki z tego materiału i możecie powiedzieć jak się zachowuje w czasie użytkowania. A może możecie polecić inny, z którego jesteście zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chechlak 26.10.2004 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Nikt nie ma doświadczeń? Wszyscy robią Knaufem? Poradźcie, bo wykonawca jest dobry a materiał nie znany, chociaż poczytałem na ich stronie i parametry ma lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 26.10.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 zobacz jaka mala ma siec dystrybucji to dla tego taki slaby odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chechlak 26.10.2004 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 zobacz jaka mala ma siec dystrybucji to dla tego taki slaby odzew. No właśnie, materiał zupełnie nie znany. Zastanowię się jeszcze, czy warto ryzykować, ale gdyby jednak ktoś coś wiedział, to napiszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk79081 26.10.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Z tynkiem nie mam niestety doswiadczeń, ale w hurtowni w ktorej kupije duzo materialubardzo mi ten ekogips zachwalali, no i skusilem sie na probe na 2 worki gipsu szpachlowego- nie dalo sie tym pracowac, same grudki pracownicy to wywalili. Nie wiem czy to regula, choc dowiedzialem sie w tej hurtowni ze coraz wiecej ludzi narzeka na ten produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts