freedom18 15.07.2019 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Witajcie. Szukam już ponad godzinę i nie mogę znaleźć.Jestem na etapie kupna działki i zastanawia mnie Jaki jest koszt miesięczny opłaty stałej przy taryfie G a C np. w przypadku taurona. Czy to jest duża różnica?Widziałem też kiedyś tabelkę z taurona jaki koszt za 1kwh przy poszczególnej taryfie ale nie mogę znaleźć.Prądu na działce nie będę używał rok a trzeba coś płacić, tylko ile ?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 15.07.2019 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 abonament miesięczny cos koło 70-80 zł + zużycie i dodatkowe opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freedom18 15.07.2019 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Ale to piszesz o taryfie C - budowlanej/firmowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freedom18 16.07.2019 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 stos powiem im że to działka rekreacyjna będzie służyła do wypoczynku + ogródek i nie będę nic budował na razie to powinni dać G.Te 70-80 abonamentu to na taryfie G czy C? Przypuśćmy że na taryfie C/firmowej miałbym 7kw to ile tego abonamentu ?No większość z was już to przerabiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts