smartcat 26.10.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Mam pytanie do tych co już maja nową kuchnię jak na dłuższa metę sprawdza się uchwyty do frontów w postaci wpuszczanej "kasetki" cos jak otwieranie drzwi w samochodzie. Ładnie wygladają takie uchwyty kasetowe jednakze relingi wydają sie miec przewgę w postaci lepszego "manualnie", bardziej ergonomicznego sposobu na ich chwytanie i otwieranie szafek i szuflad że nie wspomnę o utrzymaniu czystości ( zakładam ze mając palce upaćkane w czymś bedę chciał coś wyjąc z szuflady do w kasetce ten kit może zostać na długo jak zapomnę oczyścić)Jakieś spostrzezenia macie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 26.10.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Targana identycznymi jak Ty, Smartcat rozterkami, prawie rok temu kupiłam szafki z uchwytami relingowymi. Fakt, że kasetki są bardzo estetyczne, ale właśnie... Co z czystością? Mam więc relingi i to była dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 26.10.2004 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Targana identycznymi jak Ty, Smartcat rozterkami, prawie rok temu kupiłam szafki z uchwytami relingowymi. Fakt, że kasetki są bardzo estetyczne, ale właśnie... Co z czystością? Mam więc relingi i to była dobra decyzja. Dorzuciłbym jeszcze że na takim relingowym uchwycie można jakiś reczniczek przewiesić. Skłaniam sie do tych relingów ale może któraś z Pań stanie w obronie "kasetek" że np -nie obijaja sobą szafki w narożniku jak się otwiera dzwiczki przyległej szafki - nie zaczepia sie ubraniem o nie itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 26.10.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 żeby zamontowac kasetki trzeba przeciac okleine - moze potem odlazic - tak mi mowil meblownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 26.10.2004 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 żeby zamontowac kasetki trzeba przeciac okleine - moze potem odlazic - tak mi mowil meblownik Ale kasetka po obwodzie dociska okleinę, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 26.10.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 ano i dociska - nie wiem, nie mam doświadczenia, mówię tylko to, co mi powiedział facet w sklepie z meblami kuchennymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 27.10.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Targana identycznymi jak Ty, Smartcat rozterkami, prawie rok temu kupiłam szafki z uchwytami relingowymi. Fakt, że kasetki są bardzo estetyczne, ale właśnie... Co z czystością? Mam więc relingi i to była dobra decyzja. Dorzuciłbym jeszcze że na takim relingowym uchwycie można jakiś reczniczek przewiesić. Skłaniam sie do tych relingów ale może któraś z Pań stanie w obronie "kasetek" że np -nie obijaja sobą szafki w narożniku jak się otwiera dzwiczki przyległej szafki - nie zaczepia sie ubraniem o nie itp itd My tez zrezygnowalismy z kasetek na rzecz relingow wlasnie z powodu potencjalnego brudu i problemow z domyciem. Relingi wygladaja przyzwoicie, sa wygodne w myciu i uzyciu, zadna z szafek sie o relingi nie obija, ani tez zaden z domowych kucharzy. Obijaja mi sie natomiast przy zamykaniu lamane drzwiczki od naroznej szafki o szafke obok - tzn. zdarza mi sie zamknac szafke narozna na szafke obok. Juz sa nawet lekkie rysy na tej obok, ale mowili mi, ze tak to bedzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts