grygrn2 17.07.2019 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Witam,chciałem kupić słupek wielofunkcyjny Polargos w kolorze RAL 7021 albo samym ocynku, ale nie chcą mi sprzedać ani w marketach, ani w firmowym sklepie producenta.Podobno dlatego, że słupki te robi dla Polargosa jakiś podwykonawca i dlatego są dostępne wyłącznie czarne lub szare.Może ktoś orientuje się kto jest podwykonawcą tych słupków dla Polargosa? Może bezpośrednio u producenta udałoby mi się kupić we właściwym kolorze.Nawet gdybym kupił sam słupek nie ocynkowany to i tak oddam razem z bramą do ocynku ogniowego i lakieru proszkowego. Grygrn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diego63 01.02.2021 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Tutaj sprawdzałeś? - https://www.sklepzogrodzeniami.pl/slupki - to jest oficjalny sklep Polargos. Może się coś zmieniło w temacie i znajdziesz słupek w interesującym Cię kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts