szymms 18.07.2019 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Czołem! Chciałbym się doradzić. Chodzi o mieszkanie, nie dom. Planuję częściowo otworzyć kuchnię na salon (niebieska linia), oraz z powodu zabudowy chcę usunąć grzejnik z kuchni (o mocy 409W). Czy według Was grzejnik w salonie wystarczy do ogrzania salonu, kuchni i korytarza? Czy też niezbędne jest przeniesienie tego grzejnika z kuchni w postaci grzejnika ozdobnego i umieszczenie go na tej ścianie ale już w salonie (zaznaczone kółkiem)? Dodam, że mieszkanie ma wysokie noty w kategorii izolacji. Wolałbym grzejnik po prostu usunąć, ale boję się z kolei, że w zimę będzie brakowało ciepła. Rozważałem też wymianę grzejnika w salonie na mocniejszy. Uprzejmie proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymms 18.07.2019 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Tutaj większe zdjęcie: https://i.ibb.co/WH6JFm8/Zrzut-ekranu-2019-07-18-o-12-15-00.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts