DD1719504461 24.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Amatorsko to mozna kupic np. FERM uwazam ze 14 V jest najrozsadniejszym rozwiazaniem,Jezeli uzywasz wkretarki na codzien spraw sobie cos lepszego ja uzywam Makity 14V z bateriamim czarnymi maja wieksza pojemnosc od tych czerwonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 26.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A co z tą regulacją głębokości wkręcania? Po czym to się poznaje i jak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys123 27.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ja uzywam Makity 18V z udarem super sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 30.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja kupiłem wczoraj Einhel 18V z dwoma akumulatorami. Jeszcze nie wiem jak będzie się spisywała, ale będę tego używał amatorsko, więc myślę że starczy. Wcześniej miałem Topex. Działała przez 8 lat bez żadnych kłopotów. W tym roku akumulator odmówił już posłuszeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 30.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A co z tą regulacją głębokości wkręcania? Po czym to się poznaje i jak to działa? Ktos coś wie na ten temat? Czego mam szukać konkretnie żeby była ta regulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 30.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A co z tą regulacją głębokości wkręcania? Po czym to się poznaje i jak to działa? Ktos coś wie na ten temat? Czego mam szukać konkretnie żeby była ta regulacja. Przy specjalistycznych wkrętarkach do płyt K-G są takie uchwyty, że wiertła tam nie zamocujesz, tylko bit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts