kejtii 26.10.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 ... witam , witam , ktokolwiek widzial ktokolwiek wie gdzie znalezc takie grzejniki ze szkla - mam na mysli taka tafle szkla mlecznego, ktora jest grzejnikiem... musze takie miec!,a nie moge nigdzie znalezc oprocz na zdjeciach w internecie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejtii 26.10.2004 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 http://www.glas-sprinz.de/index.php?file=de%2Fprod%2Fsanitaer_glasheizungen%2F15.html chodzi mi o takie jak w podanym wyzej linku,ale nie wiem czy dziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 26.10.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 ... witam , witam , ktokolwiek widzial ktokolwiek wie gdzie znalezc takie grzejniki ze szkla - mam na mysli taka tafle szkla mlecznego, ktora jest grzejnikiem... musze takie miec!,a nie moge nigdzie znalezc oprocz na zdjeciach w internecie pozdrawiam serdecznie W TTW OPEX w Al Jerozolimskich jest taki sklepik z grzejnikami, przynajmniej był na parterze. Mnie tez sie to podobalo ale jest to k...esko (przepraszam) drogie, taki grzejniczej idzie w tysiace złotych nawet jeden co mi pasował do przedpokoju to by wyszedł 11tys sztuka. A i jeszcze w salonie Samplastu na Bartyckiej tez widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejtii 26.10.2004 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 dzieki, rzeczyywiscie ceny nie zachecajace... ale moze sa jakies podroby:)poszukamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 27.10.2004 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 jesssssuuuuu czego to ludzie nie wymyślą nawet nie widziałam, ze takie cuda istnieją. To już chyba nam niedaleko do tych "szklanych domów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśka 27.10.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 WOW. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.10.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 http://www.bursa.pl/grzejniki.php?page=linia_dekoracyjnaOni sprzedają szklane elektryczne grzejniki. Na bartyckiej jest ich przedstawiciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejtii 29.10.2004 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 dzieki Jezier... ,a masz moze dokladniejsze namiary , bo na stronie www nie ma ,a Bartycka to dla mnie otchlan nie do przejscia w calosci i jednorazowo , no i bez mapy pozdraiwam cieplutko kejtii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.10.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 A mam chociaż to taka zwykła buda. A nie jakiś ekstra salon z ekstra grzejnikami.http://www.bartycka24.pl/szczegoly.asp?idklienta=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts