Halszka 22.07.2019 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Witam, Sytuacja wygląda następująco:- mały domek w stanie surowym otwartym, budowany niestety już 3 rok- strop drewniany Drewno na dachu i stropie jest solidne, ale czas i leżakowanie na działce w oczekiwaniu na montaż przez ekipę zrobiły swoje. Poszarzało, pociemniało. Chciałam w tym roku zrobić instalację elektryczną, ale zastanawiam się, czy po jej zrobieniu nie będzie potem problemu z ewentualnym oczyszczeniem i pomalowaniem np belek stropowych. W końcu na belkach będą kable elektryczne od oświetlenia. Chyba, że na czas roboty na belkach można te kable bezpiecznie zdjąć. Czym radzicie pomalować te belki, żeby jednocześnie były chronione i miały dekoracyjny wygląd. Wybaczcie być może dziwne pytania. Jestem blokowcem. Nigdy nie mieszkałam w domku jednorodzinnym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts