Kominki Piotr Batura 24.11.2019 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Powiem Ci Piotr, że im bardziej ich "poznaje" to chyba nie są tacy źli Naprawdę wierzą w to co robią i za to ich szanuje. Można się zgadzać lub nie zgadzać z tym co piszą, ale forum dzięki takim osobom jest bardziej kolorowe. W przypadku Kaizena i jego wykresów- dosłownie Fakt, bywają bardzo przydatni...Rentgen tak nie prześwietli problemu jak oni...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.11.2019 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Szkoda tylko że uważają że jedynie ich opinie są właściwe.Jest jeszcze ten mankament, że jak obsiądą wątek, to się nie dopchasz. Ale z informacji niepublicznych wynika, że ludzie ciekawi wiedzy, traktują ich jak powietrze........Teraz chyba przegiąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.11.2019 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 ....Teraz chyba przegiąłem? Niewątpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 26.03.2020 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Komin do kominka nie pobiera powietrza do spalania z systemowego komina. Pobiera albo z pomieszczenia albo z zewnątrz. Przy pobieraniu z zewnątrz trzeba doprowadzić specjalnych kanałem powietrze pod wkład i podłączyć do tego wkładu. Powietrze do spalania może pobierać specjalny komin ale do kotła kondensacyjnego a nie do kominka. Chociaż może takie coś też wymyślą? Dziękuję za odpowiedź. Powietrze do przyszłego kominka doprowadzone już w fundamencie teraz czas na konkrety i wybór komina do odprowadzenia spalin. Proszę o pomoc w doborze firmy, na co zwrócić uwagę? Mam wycenę komina Poujoulat, trochę spor wyszło. Możecie coś innego doradzić? Chętnie też poznam Waszą opinie na temat komina do pieca gazowego z zamkniętą komorą spalania, czy warto zamontować specjalny komin, który też pobiera powietrze i nie trzeba będzie robić oddzielnego komina do wentylacji grawitacyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 27.03.2020 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Dziękuję za odpowiedź. Powietrze do przyszłego kominka doprowadzone już w fundamencie teraz czas na konkrety i wybór komina do odprowadzenia spalin. Proszę o pomoc w doborze firmy, na co zwrócić uwagę? Mam wycenę komina Poujoulat, trochę spor wyszło. Możecie coś innego doradzić? Chętnie też poznam Waszą opinie na temat komina do pieca gazowego z zamkniętą komorą spalania, czy warto zamontować specjalny komin, który też pobiera powietrze i nie trzeba będzie robić oddzielnego komina do wentylacji grawitacyjnej?Mam kominy pużulaka, mam też tańsze systemy...Niekoniecznie gorsze, ale to już raczej e-mailem....bo tu "rozdziobią nas kruki, wrony".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.03.2020 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Mam wycenę komina Poujoulat, trochę spor wyszło. Możecie coś innego doradzić? Może być Jeremias lub MK-Żary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 30.03.2020 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts