d7d 24.10.2021 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 Chcesz dowiedzieć się co z Twoim wnioskiem ? Zachęcamy do korzystania ze strony internetowej SPRAWDŹ JEGO STATUS i zapraszamy do kontaktu e-mail.Procedowanie wniosków "Mój Prąd" odbywa się na bieżąco.Ze względu na dużą liczbę wniosków złożonych w II naborze procedowanie prawidłowo złożonego wniosku wynosi ok. 6 - 7 miesięcy. Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość.https://mojprad.gov.pl/ Chyba jeszcze nie są na etapie Mój Prąd 3.0.Pierwsze wypłaty pojawią się pewnie w na początku przyszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 24.10.2021 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 Podobno 1508 nr dostał już kase na poczatku października. Nasz ma numer MP3/007125. Składałem 1 lipca po 9 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 25.10.2021 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 https://www.gramwzielone.pl/energia-sloneczna/106574/duze-pieniadze-dla-prosumentow-w-moim-pradzie-40 "Realne jest, że w takim przypadku prosument, który uruchomił wytwarzanie energii przed wprowadzeniem nowego systemu, aby otrzymać dotację z Mojego Prądu 4.0., będzie musiał przejść na nowe zasady rozliczeń i zrezygnować z opustów." [email protected] Czyli pewnie w znacznej większości bardziej się będzie opłacało korzystać przez 15 lat z dotychczasowego systemu rozliczeń niż dostać dotację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 26.10.2021 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Wniosek nr MP3/002856 - 19 października kasa na koncie. Wniosek składany 01 lipca ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 26.10.2021 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 A rozpatrywanie wniosków złożonych w Mój Prąd 3.0 NFOŚiGW podobno planuje zakończyć dopiero w II połowie 2022 roku. Dużo wniosków składanych w krótkim czasie spowodowało niestety opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 28.10.2021 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2021 (edytowane) Dziś dostałem info, że muszę uzupełnić mój wniosek MP3/0071xx, papiery poszły i czekamy na weryfikcję. Edytowane 29 Października 2021 przez cob_ra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domelek 28.10.2021 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2021 wniosek 39xx kasa dzisiaj na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.10.2021 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2021 Idzie nowe."Nowy" projekt "poselski". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 29.10.2021 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2021 i już jest... Zmienia się jak w kalejdoskopie... I taki smaczek: Przerwa między I a II czytaniem projektu Emilewicz wynosiła 3 miesiące. Przerwa między I a II czytaniem projektu Suskiego to 12 godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.10.2021 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2021 W 12 godzin to mozna całe TRZY czytania odwalić i jeszcze z podpisem długopisa!Było przecież... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 29.10.2021 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2021 W 12 godzin to mozna całe TRZY czytania odwalić i jeszcze z podpisem długopisa! Było przecież... Adam M. Nie pojmuję co się wyprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 30.10.2021 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2021 Ale w czym problem, wybierze się nową władzę to na pewno przywrócą korzystne dla ludzi rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 02.11.2021 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Po uzupełnieniu wniosku dostałem wiadomość MP3/007125 przeszedł ocenę formalną pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viniu 02.11.2021 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Czyli ja z moim nr MP3/095xxx jeszcze sobie poczekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 03.11.2021 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Mój 6885 w zeszłym tygodniu przeszedł pozytywnie weryfikację po dwóch poprawkach... Ale kasy jeszcze nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.11.2021 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 złóż aktualizację wniosku o dofinansowanie. Podczas oceny kryteriów dostępu i dopuszczających wskazano następujące niezgodności:Wniosek do korektypoprawić omyłki pisarskie we wniosku - nazwy ulic z wielkiej litery wpisać , nr PPE z OSD również z wielkiej litery wpisać tak jak na OSD - PLZELD02... Takie coś dostałem dzisiaj, grają na zwłokę. Ogólnie to jest śmieszne. "omyłki pisarskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 04.11.2021 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Podejrzewam, że robią to specjalnie. Może ktoś nie wyłapie wiadomości od nich, może nie będzie chciał się bawić w poprawianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 04.11.2021 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 To możliwe bo: Zgodnie z §5 ust. 3 Regulaminu naboru, uzupełnienie wniosku możliwe jest w terminie do 5 dni roboczych (do 10 dni roboczych w przypadku konieczności uzupełnienia wniosku o zaświadczenie OSD) od dnia otrzymania przez Wnioskodawcę wezwania, liczone od dnia następnego. Składając korektę wniosku należy dołączyć ponownie wszystkie wymagane załączniki. W Generatorze wniosków o dofinansowanie nie należy kasować poprzednich wersji wniosków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenobcy 04.11.2021 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 poprawić omyłki pisarskie we wniosku - nazwy ulic z wielkiej litery wpisać , nr PPE z OSD również z wielkiej litery wpisać tak jak na OSD - PLZELD02... Takie coś dostałem dzisiaj, grają na zwłokę. Ogólnie to jest śmieszne. "omyłki pisarskie" Też im prześlij wniosek do korekty korekty, bo według słownikowych norm nie należy pisać 'z wielkiej litery', ale wielką/dużą literą. To pierwsze to rusycyzm. Sorry za offa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 05.11.2021 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Powiem ci ciekawostkę, 2 wnioski zrobione przez tą samą osobę z tymi samymi błędami tzn ulica z małej litery. I co? jeden przechodzi a drugi nie. O czym to świadczy. Tylko proszę bez wulgaryzmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts