Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Program "Mój prąd"

grv

Recommended Posts

Chcesz dowiedzieć się co z Twoim wnioskiem ?

Zachęcamy do korzystania ze strony internetowej SPRAWDŹ JEGO STATUS i zapraszamy do kontaktu e-mail.

Procedowanie wniosków "Mój Prąd" odbywa się na bieżąco.

Ze względu na dużą liczbę wniosków złożonych w II naborze procedowanie prawidłowo złożonego wniosku wynosi ok. 6 - 7 miesięcy.

Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość.

https://mojprad.gov.pl/

Chyba jeszcze nie są na etapie Mój Prąd 3.0.

Pierwsze wypłaty pojawią się pewnie w na początku przyszłego roku.

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

https://www.gramwzielone.pl/energia-sloneczna/106574/duze-pieniadze-dla-prosumentow-w-moim-pradzie-40

"Realne jest, że w takim przypadku prosument, który uruchomił wytwarzanie energii przed wprowadzeniem nowego systemu, aby otrzymać dotację z Mojego Prądu 4.0., będzie musiał przejść na nowe zasady rozliczeń i zrezygnować z opustów."

[email protected]

Czyli pewnie w znacznej większości bardziej się będzie opłacało korzystać przez 15 lat z dotychczasowego systemu rozliczeń niż dostać dotację.

złóż aktualizację wniosku o dofinansowanie. Podczas oceny kryteriów dostępu i dopuszczających wskazano następujące niezgodności:

Wniosek do korekty

poprawić omyłki pisarskie we wniosku - nazwy ulic z wielkiej litery wpisać , nr PPE z OSD również z wielkiej litery wpisać tak jak na OSD - PLZELD02...

Takie coś dostałem dzisiaj, grają na zwłokę. Ogólnie to jest śmieszne. "omyłki pisarskie"

To możliwe bo:

Zgodnie z §5 ust. 3 Regulaminu naboru, uzupełnienie wniosku możliwe jest w terminie do 5 dni roboczych (do 10 dni roboczych w przypadku konieczności uzupełnienia wniosku o zaświadczenie OSD) od dnia otrzymania przez Wnioskodawcę wezwania, liczone od dnia następnego.

Składając korektę wniosku należy dołączyć ponownie wszystkie wymagane załączniki.

W Generatorze wniosków o dofinansowanie nie należy kasować poprzednich wersji wniosków.

poprawić omyłki pisarskie we wniosku - nazwy ulic z wielkiej litery wpisać , nr PPE z OSD również z wielkiej litery wpisać tak jak na OSD - PLZELD02...

Takie coś dostałem dzisiaj, grają na zwłokę. Ogólnie to jest śmieszne. "omyłki pisarskie"

Też im prześlij wniosek do korekty korekty, bo według słownikowych norm nie należy pisać 'z wielkiej litery', ale wielką/dużą literą. To pierwsze to rusycyzm.

Sorry za offa :)