Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Program "Mój prąd"

grv

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie coś*koło tego, składane ostatniego dnia w zeszłym roku, pieniądze przyszły końcem stycznia (no to biorąc pod uwagę święta byłoby bliżej miesiąca).

Ja jestem chyba fenomenem ;) Wniosek złożony 25 listopada a na kasę dalej czekam ;) więc napewno nie jest to kwestia tygodnia ;) ważne że mam decyzję to mogę sobie poczekać.

Mój wniosek został odrzucony wraz z takim opisem:

OCENA NEGATYWNA – POWÓD: BRAK DATY OSTATNIEJ PŁATNOŚCI;

Ktoś podpowie o co chodzi ? Do wniosku załączone były 2 potwierdzenia przelewów na całą kwotę faktury za instalacje

Może tu dowiesz się czegoś więcej ? https://globenergia.pl/moj-prad-wiemy-dlaczego-nfos-odrzuca-wnioski/

Ale najlepiej zadzwonić i się zapytać o co chodzi :confused:

Ja wniosek złożyłem 5 grudnia. Wpierw dostałem meila z potwierdzeniem że mój wniosek został rozpatrzy pozytywnie i że mam sprawdzać listy rankingowe, Przy sprawdzeniu statusu wniosku na ich stronie widnieje informacje że mam być na liście nr 78 (niestety mnie tam nie ma). Zadzwoniłem do nich (60 min oczekiwania) i dowiedziałem się że jestem jednak na liście nr 81. Moim zdaniem to oni tam mają jeden wielki bałagan i jeszcze bezczelnie coś opowiadają o średnim tygodniu oczekiwania

Ja wniosek złożyłem 5 grudnia. Wpierw dostałem meila z potwierdzeniem że mój wniosek został rozpatrzy pozytywnie i że mam sprawdzać listy rankingowe, Przy sprawdzeniu statusu wniosku na ich stronie widnieje informacje że mam być na liście nr 78 (niestety mnie tam nie ma). Zadzwoniłem do nich (60 min oczekiwania) i dowiedziałem się że jestem jednak na liście nr 81. Moim zdaniem to oni tam mają jeden wielki bałagan i jeszcze bezczelnie coś opowiadają o średnim tygodniu oczekiwania

Tych instalacji powstaje bardzo dużo i myślę że mają po prostu dużo pracy ze sprawdzaniem tych wszystkich wniosków.

Ja się nie martwię, mam co jeść :)

Po prostu kiedy widzę, jak zaczyna działać ten program, czuję lekki niesmak.

Ciekawe, kiedy będą płacić tym, który dołączają instalację teraz

Mam podobne odczucia.

W grudniu złożony wniosek. 13 grudnia odpisali mi na maila ze widzę że jest ok i faktycznie również 13 grudnia pojawiłem się na liście 72.

I na tym koniec żadnego maila o zatwierdzeniu tak jak inni dostają nie dostałem.

Na moje maile już nikt nie odpowiada

No i oczywiście żadnych pieniędzy na koncie nie mam. Zastanawiam się gdzie uderzyć ale nie mam pomyslu