Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Program "Mój prąd"

grv

Recommended Posts

Możecie zdradzić czy osoba które mają wypłacone. I sprawdzają się na liście zmienił się status. Bo u mnie tylko jest takie info. Pozytywnie rozpatrzony do zatwierdzenia

Gdzie taką listę znaleźć bo ja sprawdzałem tylko listę zaakceptowanych wniosków ale na niej nie ma informacji o statusie wniosku.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Udało mi się dodzwonić. I tak patrząc na listy jestem na 72 z 13 grudnia ale pan na infolinię powiedział że jestem na 89 i on nie wie czemu ale tak już jest. Coś się tam przesuwa itd

Natomiast teraz wypłaca listę 80

Podobno średnio robią 1 listę w tydzień tak więc mam się uzbroić w cierpliwość na 2 miesiace

Jest tak:

Tutaj jest 80 list:

https://www.gov.pl/web/aktywa-panstwowe/lista-zaakceptowanych-projektow

A tu teoretycznie 77:

https://mojprad.gov.pl/wyniki-1-naboru-2019/?id=77

Ale jeśli w adresie tego drugiego linka zamienimy 77 na 80, zobaczymy nazwiska z listy 80 z pierwszego linka

Ale nie wszystkie. Bo jeśli zamienimy w adresie 80 na 81 to zobaczymy kolejne osoby z listy 80 z pierwszego linka :)

po zamianie na 82 jeszcze inne :)

Sam nie wiem, ile list stworzyli z tej jednej nr 80 :)

Edytowane przez fotohobby

Wniosek złożony 19 listopada 2019 na ten moment jedynie co się dowiedziałem telefonicznie że wniosek zatwierdzony pozytywnie lista nr 63. Oczywiście na wielokrotne wysłane e-maile z prośbą o podanie na jakim etapie rozpatrywania jest mój wniosek - zero odpowiedzi (infolinia - czas oczekiwania godzina). Tak na marginesie nie rozumiem po co na stronach programu podaje się adresy poczty do korespondencji jak nikt na nie odpowiada ? Reasumując czekam ale jak słyszę w mediach jaki to sukces to szczerze pierwszy i ostatni raz biorę w tym udział.