tkaczor123 20.02.2020 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 No i przelew dotarł. Wniosek wysłany elektronicznie 12/12/19. Przy okazji na stronie programu pojawiło się wreszcie sporo nowych list Możesz postawić pączka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 20.02.2020 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 U, i ja również na liscie....wniosek wysłany 9.12....ale musiałem dosyłać jakiś papir. No to trzeba teraz oblać pączkami tą dobrą nowinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon wiertara 21.02.2020 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Ja też wreszcie jestem na liście. Tylko że na liście zaakceptowanych wniosków mam wpisane złe województwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ltom 24.02.2020 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Ja też wreszcie jestem na liście. Tylko że na liście zaakceptowanych wniosków mam wpisane złe województwo. A moc się zgadza z Twoją bo może to być zbieżność imion i nazwisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon wiertara 24.02.2020 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Jak już wcześniej pisałem błąd jest tylko na liście zaakceptowanych wniosków i dotyczy tylko województwa, reszta się zgadza. O mnie za mnie może być i błąd w nazwisku byle by mi kasę wypłacili na właściwe konto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ayo007 24.02.2020 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Coś się wreszcie ruszyło, dostałem dziś maila, że przyznano mi dotację...wniosek składałem elektronicznie 14.01 i niczego wcześniej nie dostałem, żadnego potwierdzenia zgłoszenia, ani nie ma mnie na żadnej liście...najważniejsze że wniosek klepnięty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal2 25.02.2020 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 A u mnie jakieś czary. Byłem na liście 72 ale zniknąłem. I nie potrafię siebie znaleźć. Co prawda jak w wyszukiwanie wpisuje swój mail to mam info ze numer mojego wniosku to 19tys coś tam listę podaje mi błędna bo minus 1 ale zmieniła się informacja o dotacji wcześniej miałem info do zatwierdzenia a teraz jest info zatwierdzono... Ale tak czy siak dziwnie to wszystko wygląda najgorzej że nie potrafię się na liście znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stafik73 25.02.2020 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 (edytowane) U mnie lipa. Wniosek złożony 01.02.2020, niestety na stronie https://mojprad.gov.pl/ cały czas info że wniosek niezarejestrowany lub wprowadzono niepoprawne dane. Skąd mam wiedzieć czy nie zarejestrowali czy coś nie tak wypełniłem. Edytowane 25 Lutego 2020 przez Stafik73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 26.02.2020 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 U mnie lipa. Wniosek złożony 01.02.2020, niestety na stronie https://mojprad.gov.pl/ cały czas info że wniosek niezarejestrowany lub wprowadzono niepoprawne dane. Skąd mam wiedzieć czy nie zarejestrowali czy coś nie tak wypełniłem. Tam są tylko wnioski do 20.12.2019 czyli pierwszy nabór. Za drugi dopiero się zabrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ltom 26.02.2020 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 A u mnie jakieś czary. Byłem na liście 72 ale zniknąłem. I nie potrafię siebie znaleźć. Co prawda jak w wyszukiwanie wpisuje swój mail to mam info ze numer mojego wniosku to 19tys coś tam listę podaje mi błędna bo minus 1 ale zmieniła się informacja o dotacji wcześniej miałem info do zatwierdzenia a teraz jest info zatwierdzono... Ale tak czy siak dziwnie to wszystko wygląda najgorzej że nie potrafię się na liście znalezc To może do nich zadzwoń lub napisz maila bo z tego co mówiła babka na infolinii jakieś dwa tygodnie temu to byli na etapie wyplacania listy 78 a teraz powinni być już gdzieś przy 81 lub 82. Bo mówiła że jedna lista 3-5 dni. Więc dziwne że ty z 72 nie dostałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 26.02.2020 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Pytanie dla ludzi, którzy kopali się z PGE. W styczniu zamontowana instalacja, 4.02 pismo z PGE o możliwości uruchomienia instalacji, 17.02 przeprogramowany licznik. Wniosku na Mój prąd nie mogę składać bo nie mam zaświadczenia OSD i nowej umowy kompleksowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.02.2020 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Pytanie dla ludzi, którzy kopali się z PGE. W styczniu zamontowana instalacja, 4.02 pismo z PGE o możliwości uruchomienia instalacji, 17.02 przeprogramowany licznik. Wniosku na Mój prąd nie mogę składać bo nie mam zaświadczenia OSD i nowej umowy kompleksowej? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesiu681 26.02.2020 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Pytanie dla ludzi, którzy kopali się z PGE. W styczniu zamontowana instalacja, 4.02 pismo z PGE o możliwości uruchomienia instalacji, 17.02 przeprogramowany licznik. Wniosku na Mój prąd nie mogę składać bo nie mam zaświadczenia OSD i nowej umowy kompleksowej? Hmm, co zakład energetyczny to inne praktyki. Strasznie to niespójne. Ja zaświadczenie OSD od Taurona dostałem jakieś 2-3 tygodnie od zgłoszenia przez firme montującą PV. To było koniec listopada, początek października. Montaż 10.12 2019. Aneks do umowy kompleksowej dotarł do mnie już po montażu, jakoś na początku stycznia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 27.02.2020 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 tak I tak i nie .Wniosek zawsze może złożyć tylko go cofną ze względu na brak zaświadczenia lub poproszą o dosłanie brakujących dokumentów. Złóż papier o wydanie zaświadczenia i po ok dwóch tygodniach otrzymasz papierek. Wtedy dopiero wniosek do mój prąd. Dopiero zaczynają wprowadzac wnioski z 2 naboru czyli te po 13.01.2020. Później to ok 2 miesiące czekania na kasę, nie bój się do wakacji otrzymasz $$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.02.2020 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Co znaczy zapis "kopię faktury za dostawę i montaż instalacji fotowoltaicznej. Kopia faktury powinna być opatrzona adnotacją Zgłoszono do Programu priorytetowego Mój Prąd”,w tresci faktury niema tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 27.02.2020 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Co znaczy zapis "kopię faktury za dostawę i montaż instalacji fotowoltaicznej. Kopia faktury powinna być opatrzona adnotacją Zgłoszono do Programu priorytetowego Mój Prąd”, w tresci faktury niema tego Kiedyś należało na fakturze która dołączyłeś do wniosku zrobić taki zapis odręcznie. Jak go nie było to wniosek do ponownej weryfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.02.2020 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 @kulibobTo dopisz. To Ty zgłaszasz fakturę do programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.02.2020 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Próbowałem złożyć i potrzebuję numer umowy. Więc trzeba czekać za umową? Wcześniej nie widziąłem aby to chcieli. Świstek z enei też nie ma PPE i niema daty wymiany licznika tylko oświadczenie że do 11.03 wymienią licznik i zabezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 27.02.2020 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Kulibob, to jesteś w takiej samej sytuacji jak ja. Tylko licznik przeprogramowany i dokument o możliwości uruchomienia instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 27.02.2020 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 @kulibob To dopisz. To Ty zgłaszasz fakturę do programu. W drugim naborze dopisek nie jest wymagany. Wystarczy wejść na stronę poświęcić 15 min. Chyba że ktoś chce na tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts