tkaczor123 27.02.2020 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Kulibob, to jesteś w takiej samej sytuacji jak ja. Tylko licznik przeprogramowany i dokument o możliwości uruchomienia instalacji. To jeszcze daleka droga do uzyskania 5000+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.02.2020 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 (edytowane) W drugim naborze dopisek nie jest wymagany. Wystarczy wejść na stronę poświęcić 15 min. Chyba że ktoś chce na tacy. Z tego co widizłąm to jest chyba ze to jakieś ino z pierwszego naboru było Edit Do wniosku na starym formularzu, stosowanym do dnia 31 stycznia 2020 r.: . .kopię faktury za dostawę i montaż instalacji fotowoltaicznej. Kopia faktury powinna być opatrzona adnotacją Zgłoszono do Programu priorytetowego Mój Prąd”, . Edytowane 27 Lutego 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 27.02.2020 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Na mojej fakturze wykonawca umieścił w uwagach ten dopisek, więc u mnie z bani ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 27.02.2020 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Z tego co widizłąm to jest chyba ze to jakieś ino z pierwszego naboru było Edit Do wniosku na starym formularzu, stosowanym do dnia 31 stycznia 2020 r.: . .kopię faktury za dostawę i montaż instalacji fotowoltaicznej. Kopia faktury powinna być opatrzona adnotacją Zgłoszono do Programu priorytetowego Mój Prąd”, . skladales/składasz teraz czy w 1 naborze lub okresie przejsciowym.? Jeżeli masz jakieś pytania to dzwoń na infolinię to poczekasz swoje potrzeba być cierpliwym;). Większość info masz na stronie programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ayo007 27.02.2020 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 A więc dzisiaj wpadło na konto 5k......wniosek złożony 14.01, dotacja przyznana 24.02...nie dostałem żadnych informacji oprócz maila z info o przyznaniu kasy..nie było mnie też na żadnej liście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danSO 28.02.2020 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 A więc dzisiaj wpadło na konto 5k......wniosek złożony 14.01, dotacja przyznana 24.02...nie dostałem żadnych informacji oprócz maila z info o przyznaniu kasy..nie było mnie też na żadnej liście... Jutro sobota więc jestem ciekaw jak to się zakończy w poniedziałek. Może wtedy zadzwoń na nr telefonu w stopce hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon wiertara 02.03.2020 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Luty się skończył, 3 miesiące minęły a kasy jak nie było tak nie ma. Banda nieudaczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 02.03.2020 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Luty się skończył, 3 miesiące minęły a kasy jak nie było tak nie ma. Banda nieudaczników Dzwoniłeś, czy czekasz na cud? Być może wniosek" się gdzieś zapodział" lub czeka na uzupełnienie. Jak mówią trzeba mieć rękę na pulsie dla zasady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon wiertara 02.03.2020 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 A co niby to dzwonienie da? Dzwoniłem początkiem lutego to zapewniali że do trzech tygodni wypłacą. To może tam trzeba osobiście zajechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 02.03.2020 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Zapłaciłeś? To dzień w dzień telefon w dłoń i NĘKAĆ - to oni Ci łachę zrobią że zainstalują to za co zapłaciłeś? Zainstalują odpadną im Twoje telefony.5 lat temu nie było takich akcji - przyjechali zamontowali, obiad zjedli i było zapłacone nawet zaliczki nie chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 04.03.2020 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Informacje z NFOŚiGW na temat realizacji programu Mój Prąd.http://gramwzielone.pl/energia-sloneczna/102587/program-moj-prad-bedzie-szybciej-bez-wnioskow-na-papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon wiertara 06.03.2020 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 No i dodzwoniłem się, tym razem po 90min. Oczywiście zapewnili mnie że w tym tygodniu to już na pewno dostane kasę. Na liście 81 były błędy i musiała po korekcie na nowo iść do zatwierdzenia. Wychodzi na to że mam wyjątkowego pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 06.03.2020 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Minął miesiąc od otrzymania decyzji o możliwości uruchomienia instalacji fotowoltaicznej a tu cisza z umową. Wczoraj byłem w BOK i każą dalej czekać. Podobno ogarnia to PGE Rzeszów. Bez umowy nie ma zaświadczenia do Mojego Prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 06.03.2020 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Fajny dzień, 5K zaksięgowano dziś na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stafik73 10.03.2020 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Fajny dzień, 5K zaksięgowano dziś na koncie Kiedy składałeś wniosek i w jakiej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 10.03.2020 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Kiedy składałeś wniosek i w jakiej wersji? Wujor złożył wniosek 9.12.2019 r w I naborze i po dosłaniu dokumentów dostał " piniążki" na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 12.03.2020 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 Witam, złożyłem wniosek o dotację "Mój Prąd" tydzień temu za pomocą profilu zaufanego ePUAP. Przy sprawdzaniu statusu na stronie mojprad.gov.pl otrzymuję informację: "WNIOSEK OCZEKUJE NA REJESTRACJE LUB WPROWADZONO NIEPRAWIDŁOWE DANE."Wiecie może ile zajmuje im sama rejestracja wniosku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.03.2020 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 Mnie prędzej przelali pieniądze, niż tam zarejestrowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 12.03.2020 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 Ja dalej czekam za aneksem do umowy. Ludzie na grupie piszą, że czekają za aneksem od prawie 3 miesięcy. Na infolinii gość tłumaczył, że mają ponad 8000 umów do aneksowania i trzeba uzbroić się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 12.03.2020 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 Mnie prędzej przelali pieniądze, niż tam zarejestrowali... Trzeba być cierpliwym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts