Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Program "Mój prąd"

grv

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W drugim naborze dopisek nie jest wymagany. Wystarczy wejść na stronę poświęcić 15 min. Chyba że ktoś chce na tacy.

Z tego co widizłąm to jest chyba ze to jakieś ino z pierwszego naboru było

Edit

Do wniosku na starym formularzu, stosowanym do dnia 31 stycznia 2020 r.:

.

.kopię faktury za dostawę i montaż instalacji fotowoltaicznej. Kopia faktury powinna być opatrzona adnotacją Zgłoszono do Programu priorytetowego Mój Prąd”,

.

Edytowane przez kulibob

Z tego co widizłąm to jest chyba ze to jakieś ino z pierwszego naboru było

Edit

Do wniosku na starym formularzu, stosowanym do dnia 31 stycznia 2020 r.:

.

.kopię faktury za dostawę i montaż instalacji fotowoltaicznej. Kopia faktury powinna być opatrzona adnotacją Zgłoszono do Programu priorytetowego Mój Prąd”,

.

skladales/składasz teraz czy w 1 naborze lub okresie przejsciowym.? Jeżeli masz jakieś pytania to dzwoń na infolinię to poczekasz swoje potrzeba być cierpliwym;). Większość info masz na stronie programu.

A więc dzisiaj wpadło na konto 5k...:rolleyes:...wniosek złożony 14.01, dotacja przyznana 24.02...nie dostałem żadnych informacji oprócz maila z info o przyznaniu kasy..nie było mnie też na żadnej liście...

Jutro sobota więc jestem ciekaw jak to się zakończy w poniedziałek. Może wtedy zadzwoń na nr telefonu w stopce hmmm