plamiak 31.03.2020 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Nie muszą się umawiać. Do mojego sąsiada i koleżanki, którzy też zakładali instalację PV równo w obu przypadkach liczniki wymienili po 30 dniach (PGE Rzeszów O/Mielec). Ja na razie czekam na montaż falownika i zabezpieczeń bo panele już na dachu. Więc w maju pewnie start będzie. Protokół wymiany licznika jednak trzeba podpisać.... czy wrzucili in blanco do skrzynki na listy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiasz86 31.03.2020 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Tragiczne te terminy u Was, u mnie od złożenia wniosku do otrzymania decyzji minęło 8 dni, kolejnego dnia telefon z pge i czy mogą następnego dnia przyjechać wymienić. Łącznie 10 dni, licznik na elewacji, u mojego taty podobnie trwało z tym że licznik wewnątrz budynku. Mam nadzieję że z aneksem będzie podobnie. Rzeszów o sanok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 31.03.2020 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 To wytnie część ludzi z programu. Znam osobiście ludzi którzy założyli panele ale nie ogarniają "zaufanych profili". To ludzie którzy od lat prowadzą swoje działalności. A co zrobi zwykły Kowalski? Swoją drogą logika w tym zaufanym podpisie jest mega zakręcona - sam mam z tym spore problemy. Pewnie zostanie jeszcze opcja składania przez firmę - tak jak do tej pory że firma będzie mogła złożyć 20 wniosków hurtowo jeśli ma podpisane porozumienie, choć na razie nie ma oficjalnie nigdzie takiej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koris 31.03.2020 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Złącze kablowe pewnie w granicy. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koris 31.03.2020 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Protokół wymiany licznika jednak trzeba podpisać.... czy wrzucili in blanco do skrzynki na listy... U mnie nie wymagali podpisu. Miał być wysłany pocztą, ale ze względu na to, że się pofatygowałem "do płota", po uprzednim zapytaniu czy można, otrzymałem papiur do łapki. Umowa przyjdzie pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koris 31.03.2020 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 PGE jaki region, z ciekawości (bo czekam na wymianę) Łódź-Górna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 01.04.2020 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Ci co są na liście z drugiego naboru powinni dostać prezent na Święta:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stafik73 01.04.2020 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wniosek złożony 1 lutego,niestety na razie cisza.Może jestem na liście nr 8 której nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 01.04.2020 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Łódź-Górna dzięki za info ja, Łódź teren czekam z niecierpliwością, słońce świeci a produkcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 01.04.2020 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wniosek złożony 1 lutego,niestety na razie cisza.Może jestem na liście nr 8 której nie ma Szukali, szukali i znaleźli. Kto szuka nie błądzi list z 2 naboru jest 10 na dzień 30.03.2020r. Wiem że niektórzy chcą na tacy, ja w tym Ci nie pomogę jedynie coś podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koris 01.04.2020 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 dzięki za info ja, Łódź teren czekam z niecierpliwością, słońce świeci a produkcji nie ma To muszę się do Ciebie wprosić i zobaczyć pracę PC "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 02.04.2020 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 To muszę się do Ciebie wprosić i zobaczyć pracę PC "na żywo" Jak najbardziej zapraszam, niech tylko się ta pandemia skończy, pisz na priv, podam kontakt, daleko nie masz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stafik73 02.04.2020 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szukali, szukali i znaleźli. Kto szuka nie błądzi list z 2 naboru jest 10 na dzień 30.03.2020r. Wiem że niektórzy chcą na tacy, ja w tym Ci nie pomogę jedynie coś podpowiem. Wiem że jest 10.Napisałem tak ponieważ jest 7...9 i 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stafik73 06.04.2020 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Pojawiła się kolejna lista na stronie mój prąd. Teraz po nr 10 jest od razu nr 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 06.04.2020 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Po wielu telefonach, prośbach (obyło się bez gróźb) wszystkie dokumenty do Mojego Prądu są już w domu.Sam wniosek prosty, złożony w dosłownie 10 minut. Teraz czekać żeby gospodarka się nie zawaliła i program nie anulowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mir1 07.04.2020 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Złożyłem wniosek 13 stycznia i echo, po wpisaniu maila w status wniosku od miesiąca wyświetla " w procesie weryfikacji". Rozumiem, że trochę mają wniosków do obrobienia, ale żeby 4 miesiące... czeka już ktoś tak długo? Chyba,że brakuje czegoś we wniosku, ale myślę, że dostałbym wiadomość...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 07.04.2020 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 mir1 wniosek elektroniczny czy papierowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 07.04.2020 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Tragiczne te terminy u Was, u mnie od złożenia wniosku do otrzymania decyzji minęło 8 dni, kolejnego dnia telefon z pge i czy mogą następnego dnia przyjechać wymienić. Łącznie 10 dni, licznik na elewacji, u mojego taty podobnie trwało z tym że licznik wewnątrz budynku. Mam nadzieję że z aneksem będzie podobnie. Rzeszów o sanok Masz już aneks czy nadal czekasz? Bo zastanawiam się ile to u mnie potrwa, bo dziś wymienili mi licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 07.04.2020 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 [...] bo dziś wymienili mi licznik. Możesz napisać jaki zakład energetyczny i ile dni po terminie? Ja wciąż czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 07.04.2020 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Złożyłem wniosek 13 stycznia i echo, po wpisaniu maila w status wniosku od miesiąca wyświetla " w procesie weryfikacji". Rozumiem, że trochę mają wniosków do obrobienia, ale żeby 4 miesiące... czeka już ktoś tak długo? Chyba,że brakuje czegoś we wniosku, ale myślę, że dostałbym wiadomość...? Nie 4 a 3 niecałe miesiące. Nie umiesz liczyć. P.S sprawdź się na liście. Pewnie papierowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts