kedlaw0 25.04.2020 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 A jak myślisz? Ile razy tu już w wątku podawaliśmy, że potrzebny jest skan zaświadczenia OSD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 25.04.2020 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Upewniam się, czy nic się nie zmieniło. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 25.04.2020 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 To jeszcze raz napiszemy co potrzeba:Numer umowy kompleksowej (aneks jeśli była wcześniej) Skan faktur (dopisek "Zgłoszono do Programu Priorytetowego Mój Prąd" w II naborze niepotrzebny) Skan zaświadczenia o opłaceniu faktur Skan zaświadczenia OSD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 25.04.2020 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 OK, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiasz86 25.04.2020 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 To jeszcze raz napiszemy co potrzeba: Numer umowy kompleksowej (aneks jeśli była wcześniej) Skan faktur (dopisek "Zgłoszono do Programu Priorytetowego Mój Prąd" w II naborze niepotrzebny) Skan zaświadczenia o opłaceniu faktur Skan zaświadczenia OSD. A kiedy potrzebne jest potwierdzenie opłacenia faktur? Logika podpowiada, że tylko wtedy gdy mamy faktury z odroczonym terminem zapłaty. W fakturach opłaconych gotówką lub gdy na rachunku mamy informacje zapłacono przelew to chyba potwierdzenie jest zbędne? No chyba, że działa to wbrew prawom logiki, co z resztą też jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.04.2020 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 A kiedy potrzebne jest potwierdzenie opłacenia faktur? Logika podpowiada, że tylko wtedy gdy mamy faktury z odroczonym terminem zapłaty. W fakturach opłaconych gotówką lub gdy na rachunku mamy informacje zapłacono przelew to chyba potwierdzenie jest zbędne? No chyba, że działa to wbrew prawom logiki, co z resztą też jest możliwe. Nie bo na fakturze możesz sobie przystawić pieczątke za 5 zł opłacono przelewem. Natomiast w potwierdzeniu przelewu lub zaświadczeniu od wykonawcy jest informacja czy ubiegający się o dotację faktycznie poniósł wydatek za fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiasz86 25.04.2020 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Bardziej chodziło mi o faktury online, i np u mnie jest tak :metoda płatności - przelew, termin płatności - zapłacone. I to dane wpisane w dokument, nie chodzi mi o wstawianie pieczątek z dopiskiem zapłacone, bo takie powinny mieć dodatkowo przyłożoną pieczęć sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.04.2020 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Bardziej chodziło mi o faktury online, i np u mnie jest tak :metoda płatności - przelew, termin płatności - zapłacone. I to dane wpisane w dokument, nie chodzi mi o wstawianie pieczątek z dopiskiem zapłacone, bo takie powinny mieć dodatkowo przyłożoną pieczęć sklepu. No ministerstwo jest jeszcze w 20 wieku ewentualnie u schyłku 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom.pk 26.04.2020 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Mam problem z wysłaniem wniosku online .Po podpisaniu wniosku za pomocą profilu zaufanego, wyświetla się komunikat TWOJE PISMO NIE ZOSTAŁO WYSŁANE.W skrzynce ePUAP nie ma żadnych dokumentów.Ktoś może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oskar 0909 27.04.2020 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Właśnie dzisiaj została wypłacona lista numer 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 27.04.2020 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 W tamtym tygodniu lista nr 10,11,12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tedi79 28.04.2020 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Jeszcze nie zakończona, jeszcze zwrot z podatku za termomodernizację... kto wie, co będzie w przyszłym roku. Zgodnie z obietnicą melduję przelew w dniu wczorajszym z listy numer 13 pieniądze na koncie. Przygoda z programem p.t. mój prąd zakończona. Pozostałym forumowiczom życzę dużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.04.2020 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Ale lista 13 z drugiego naboru rozumiem U mnie zmieniło się tyle że w statusie pojawił się numer i ciągle w weryfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek64 30.04.2020 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 ile teraz srednio czeka sie na pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszPol 30.04.2020 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 ja mialem po miesiacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 30.04.2020 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 ile teraz srednio czeka sie na pieniądze? Od złożenia wniosku, pojawienia się na liście? Bo to dwie różne rzeczy. Od złożenia ok 3 miesiące czasem szybciej czasem wolniej. Teraz w związku z Covid19 szybciej wszystko się załatwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 11.05.2020 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Mam takie pytanie:Przy nowej umowie z PGE jest taki załącznik nr 2, który ponoć należy wypełnić i odesłać do Zakładu Energetycznego. Tyczy się on oświadczenia odbiorcy końcowego o wyborze sprzedawcy rezerwowego.Wypełnialiście takie coś i odsyłaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2020 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Mam takie pytanie: Przy nowej umowie z PGE jest taki załącznik nr 2, który ponoć należy wypełnić i odesłać do Zakładu Energetycznego. Tyczy się on oświadczenia odbiorcy końcowego o wyborze sprzedawcy rezerwowego. Wypełnialiście takie coś i odsyłaliście? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 11.05.2020 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 "Nie" w sensie, że nie miałeś takiego załącznika, czy też może lepiej go nie odsyłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 11.05.2020 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Stanowska, dzwoniłem na infolinię PGE i pewna Pani mi powiedziała, że jak nie chcę dostawcy rezerwowego to mam wpisać "Nie wybieram sprzedawcy rezerwowego". Tak zrobiłem i odesłałem ten załącznik na adres PGE Rzeszów. Od tamtej pory cisza, więc chyba załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts