pawnook 24.07.2019 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Witam, jestem na etapie położenia lub nie, instalacji pod OC. Do tej pory bylem przekonany, ze instalacja jest dobrym wyborem, ale po kilku tematach nabrałem wątpliwości czy nie lepszą opcją byłoby zainwestowania w robota typu xiaomi lub roomba plus do tego bezprzewodowy dyson. Kwotowo wyjdzie podobnie, ale czy równie skutecznie? Jeśli ma to znaczenie to buduje parter 135m2 użytkowych. Proszę wszystkic co maja/mieli doświadczenia z OC jak i bezprzewodowym i robotami o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 24.07.2019 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 (edytowane) Mam robot na 65m2 ~~ mieszkaniu nie jesteśmy fanami dywanów mamy 2 z małym włosem i jak dla nas odkurza bdb czasem coś zostanie w rogach, ale dla nas to nie problem. Raz w miesiący odkurzymy tradycyjnym odkurzaczem, a mamy 2 letniego potwora... Osobiście po zmywarce moje drugie ulubione urządzenie jesteś/jesteście pentadami zrób sobie OC jak chcecie często odkurzać, jak szkoda Ci na to czasu kup xiaomi + bezprzewodowy odkurzacz tak planuje to zrobić również w domu. Poza tym instalacja do OC jest tania możesz ją zawsze położyć i zdecydować później. Edytowane 24 Lipca 2019 przez martingg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corey10 25.07.2019 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Mam Xiaomi Roborock S5 (teraz wyszedł chyba nowy model S6). Na ten moment mieszkam co prawda w niewielkim mieszkaniu (55m2) ale razem z żoną-pedantką jesteśmy zachwyceni. Żona początkowo była sceptyczna sądząc że nie będzie dokładny, ale przekonała się i robocik śmiga teraz praktycznie codziennie, a ręcznie odkurzamy raz w tygodniu jakieś najgorsze zakamarki w które robocik nie wjedzie. Generalnie jest to olbrzymia oszczędność czasu i wysiłku, więc jak kiedyś zbuduję swój wymarzony dom to na pewno dokupię drugiego Roborocka na piętro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin G. 26.07.2019 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Z tego co czytałem, to Roborock S6 ma możliwość zapamiętania kilku map, np. pięter. Więc wystarczy jeden, tyle, że trzeba go będzie przenosić. Ale trochę ruchu się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts