stef4n 25.07.2019 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) Ekipa zaczeła układać mi podjazd i mam mieszane uczucia co do rys na kostce. Mokra kostka wygląda całkiem ok, ale po wyschnięciu widać to co w załączniku. Zagęszczarka ma płytę i widziałem, że zamiatali kostkę przed zagęszczeniem, może za mało dokładnie? Co teraz można z tym zrobić? Dogadałem się, że weźmie najbardziej porysowane na docinki, ale co z mniejszymi? Wytrą się za jakiś czas? Edytowane 25 Lipca 2019 przez stef4n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 04.10.2019 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2019 I jak to wyszło - rysy zniknęły? Z jakiej firmy są te płytki? Chcemy u siebie dać czarne wstawki z płytek Bruk-Betu. Oby się nie rysowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts