fastplayer 26.07.2019 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Witam. Posiadam przyłącze wody z wyżej wymienionej rury o dość grubej ściance. Chciałem przy chudziaku podciąć rurę osłonową i niechcący nadciąłem tą właściwą. Nie ma dziury na wylot natomiast z 2mm jest na długości 2.5 cm podcięta. W związku z tym, że będzie to pod posadzką właściwą w domu nie chciałbym ryzykować. Jakie będzie najsolidniejsze naprawienie tej rury które będzie równie trwałe jak sama rura? Zgrzewanie elektrooporowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 27.07.2019 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 wg mnie jak dasz radę wysunąć tą rurę na zewnątrz to wolałbym robić zgrzew na zewnątrz na pod posadzką nie mieć połączeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts