Janewa 26.10.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Zamierzam budować w okolicach Bytomia. Pierwsze starcie z firmą budowlaną - załamanie - za stan surowy otwarty ( 120 m2 pow.użytkowej, dach dwuspadowy, parter + poddasze ) 150.000! Nie mam takiej kasy... Co sądzicie o tej cenie?Czy może są firmy budowlane, które dają przyzwoitsze ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.10.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 jeżeli to cena z materiałami i budowa "pod klucz", bo chyba takiej firmy szukasz to nie jest to jakaś kosmiczna cena, ale jeżeli tylko robociznato szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 27.10.2004 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Niestety to stan surowy otwarty ( z dachem - dachówką cementową ) - materiał + robocizna. Myślę, że będę szukała dalej. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 wydaje się, że to dużo, napisz jaki masz projekt, kiedy zamierzasz zaczynaći pisz może w grupie Górny Śląsk..., masz większe szanse, że ktoś Tobieodpowie, pomoże, doradziPozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_K 03.11.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Za dom o pow ponad 400m2 stan surowy z dachem dałam 165tys.Piwnica,parter,piętro,ściana trójwarstwowa z wełną...Robocizna 40tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts